Uniformele ar putea deveni obligatorii în școlile din România. Ce părere au părinții?

Uniformele ar putea devenii obligatorii în România! Vestea i-a împărțit pe părinți în 2 tabere. Cei mulți însă nu ar fi de acord cu această măsură, ei argumentând motivele. De ce uniformele ar putea deveni obligatorii? Motivația inițiatorului Deja un … Continue reading Uniformele ar putea deveni obligatorii în școlile din România. Ce părere au părinții?

Unde își ține medaliile ”Zeița de la Montreal”? Campioana României, Nadia Comăneci, copleșită de emoții

Nadia Comăneci a făcut declarații emoționante despre sportul cu care a făcut mândră o întreagă Românie. Legenda sportului a dat și câteva verdicte în ceea ce privește competiția de joi, dar a vorbit și despre cum își păstrează ea medaliile … Continue reading Unde își ține medaliile ”Zeița de la Montreal”? Campioana României, Nadia Comăneci, copleșită de emoții

De unde e bine să cumpărați ulei de măsline? Există numeroase suspiciuni de fraudă cu ”aurul lichid”

În următorul articol veți vedea de unde puteți cumpăra ulei de măsline pur. Prețul acestuia este în continuă creștere, iar cel mai probabil, de accea în Uniunea Europeană au fost înregistrate tot felul de potențiale fraude, dar și etichetări greșite. … Continue reading De unde e bine să cumpărați ulei de măsline? Există numeroase suspiciuni de fraudă cu ”aurul lichid”