Genele false erau în mare vogă acum ceva timp, însă pare că acest trend a început să dispară. Extensiile de gene au câteva avantaje, însî au și o mulțime de dezavantaje așa că au început să fie din ce în ce mai evitate de doamne. Întrebarea care stă pe buzele multor femei este dacă „mai purtăm sau nu gene false în 2024?”. Iată care este răspunsul!

Mai purtăm sau nu gene false în 2024?

Genele lungi, dese și arcuite aduc o senzualitate aparte pe chipul oricărei femei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care extensiile de gene false au ajuns să fie la mare căutare. Această procedură are atât avantaje, cât și dezavantaje. În urma prezentării acestora, fiecare poate decide ce este mai bine pentru ea.

Avantaje

  • Genele false aduc o schimbare chipului. Dacă sunt aplicate așa cum trebuie, acestea vor aduce un plus de expresivitate.
  • Sunt un accesoriu unic pentru ochi. Acestea oferă o frumusețe aparte feței, astfel că nu se va mai simți nevoia de a aplica alte produse de make-up.
  • Rezistă o perioadă îndelungată. Genele false rezistă până la 3-4 săptămâni, așa că vor oferi un aspect aparte al ochilor o perioadă mai lungă.
gene fale, tendinte, moda
Gene false                                                                                                                                      Sursă: fotografie generată de AI

Dezavantaje

  • Costuri destul de mari. Aplicarea extensiilor de gene la un salon costă destul de mult.
  • Nu exprimă naturalețe. Nu este nevoie să te uiți prea mult la aspectul unor gene false ca să îți dai seama că nu sunt naturale.
  • Pot provoca alergii. Substanțele și lipiciul cu care sunt aplicate pot fi dăunătoare pentru ochi și pot provoca alergii destul de grave.
  • Necesită mai multă îngrijire. Genele false au nevoie de o îngrijire aparte, așa că trebuie să le cureți și să le perii zi de zi ca ele să îți mențină aspectul.
  • Pot oferi un aspect ciudat. Dacă genele false nu sunt aplicate corect atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al aspectului, acestea pot arăta destul de rău și pot oferi un aspect kitch.