Vezi câteva idei unde te poți distra cu familia în weekendul 17-18 august 2024! Ieșirile în aer liber sunt excelente dacă vă doriți să ascultați muzică, să vă delectați cu câteva preparate delicioase, sau pur și simplu să vă relaxați în compania celor dragi. Tu ți-ai făcut deja planurile?

Idei unde te poți distra cu familia acest weekend. Nu te vei plictisi

1. Dacă sunteți în București puteți să vă bucați de atmosfera proiectului  „Străzi deschise, București – Promenadă urbană”. Pe lângă plimbări, puteți merge să admirați expoziția ”Universul lui Salvador Dalí”, între orele 10:00 și 20:00în Centrul Vechi al Capitalei, notează arcub.ro. O altă expoziție interesantă este ”Feminitatea veacului trecut. De la Belle Epoque la Interbelic”, Casa Eliad.

Cei mici vor avea parte și ei de un atelier ”La povești pe Calea Victoriei”, sâmbătă, de la ora 11:00, pe strada amintită, numărul 10.

2. La Deluț, județul Suceava are loc până pe data de 18 august Festivalul Amestec. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără  Bosquito, Argatu, Psihotrop, Bitză, Alex Super Beats și Dobrikan, potrivit Zile și nopți.

Imagine reprezentativă pentru un festival. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. La Brașov puteți merge la Jazz & Blues Festival. Scena este amplasată chiar în Piaţa Sf. Ioan, acolo unde sunt așteptați atât muzicieni români, cât și internaționali.

4. În cazul în care iubiți rock-ul, vă așteaptă un super eveniment în județul Caraș-Severin. Este vorba de Gugulan Rock 2024. Sâmbătă, distracția începe de la ora 19.

5.  Și aproape de Sibiu, în satul Hosman va fi distracție. Holzstock Festival 2024 îi îndeamnă pe petrecăreți să vină în număr cât mai mare. Campingul este gratuit iar copiii nu se vor plictisi nici ei, deoarece sunt numeroase ateliere.

6. Dacă sunteți la mare, nu ratați Sunset Festival din Mamaia. Sâmbătă, 17 august evenimentul începe la ora 20. Cu siguranță, ultimii rămași se vor bucura și de un răsărit magic.

7. Spectacol de jazz va fi și la Ocnele Mari, Drăgășani și Râmnicu Vâlcea. În total vor concerta 19 formații din Europa și nu numai. Pe data de 17, evenimentul începe la ora 12, iar duminică de la ora 10.

8. Duminică, 18 august va veni și 50 Cent în România, la Romaero, București.