Distrează-te cu acest test de inteligență! Desigur, un joc nu poate fi amuzant dacă-l joci singur, deci, cel mai bine ar fi să-ți provoci câțiva prieteni. Aveți și un timp acordat, deci trebuie să fiți extrem de ageri. Ce ziceți, vă băgați?

Test de inteligență. Cât de rapid gândești?

Întâi de toate trebuie să fii foarte relaxat și să nu te mai gândești la nimic altceva în afară de joc. Deci, concentrarea este cheia dacă vreți să fiți pe primul loc. Trebuie să fii un observator foarte bun și să scaneze din câteva priviri cele 2 poze atașate mai jos. Mai mult, important e să comparați formele, culorile și texturile, în așa fel încât să descoperiți cele 3 diferențe.

Nu uitați, timpul acordat pentru acest test este de doar 25 de secunde, notează Jagran Josh. Cel care a reușit să găsească primul toate cele 3 diferențe este câștigătorul. Sunteți pregătiți? Mult succes tuturor!

Imagine reprezentativă pentru un test de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test IQ. Era atât de simplu

Dacă ai ajuns până aici, felicitări! În cazul în care nu ai deslușit testul, iată mai jos rezolvarea.

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului de inteligență. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Mai încearcă și alte teste, deoarece poate te vei descurca și mai bine. Plus că în acest mod vă puneți mintea la contribuție. Dă-le și apropiaților sau membrilor familiei acest joc să vezi dacă-l duc la bun sfârșit.