Vezi cele mai importante evenimente ale lunii august din țară! Fie că mergi cu familia, sau cu câțiva apropiați cu siguranță veți avea parte de clipe minunate împreună. Muzica bună, sau mâncare delicioasă sunt doar câteva dintre esențele petrecerilor.

Tu unde planifici să mergi?

Cele mai importante evenimente ale lunii august. Ești pregătit de distracție?

1. ICon Arts Transilvania – Evenimentul se desfășoară în mai multe orașe din țară până pe data de 11 august. Mai precis, în perioada 4-11 august, la Brașov are loc masterclass-ul de pian condus de Csíky Boldizsár Jr., cel de canto, condus de Iulia Isaev, și rezidența artistică de jazz, conform Zile și Nopți.

2. Untold va avea loc între 8 și 11 august la Cluj-Napoca. Dacă vreți să vă cumpărați bilet acum, prețul începe de la 1100 lei, în timp ce pentru o zi este de 495 lei, conform site-ului oficial. Printre artiști se numără Burna Boy, Dimitri Vegas, Louis Tomlinson și Martin Garrix.

Imagine reprezentativă pentru un festival de muzică. Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. Summer Well se va desfășura în perioada 9-11 august pe Domeniul Știrbey, Buftea. Un full pass este 475 lei, în timp ce un bilet de o zi costă 275 lei. Printre cei mai așteptați artiști pe scenă sunt Grandson, Zimmer90, Mojave Grey sau Tommy Cash.

4. Open Air Blues in the garden festival – Acest eveniment va avea loc în Dărmănești, între 23 și 25 august, pe stadionul Uzul. Printre cei mai așteptați cântăreți sunt Felix Rabin, Luca Girodano Band, sau Brave Rival, mai notează sursa menționată mai sus.

5. Vadoo Fest are loc în Buzău, mai precis în Vadu Oii. Este foarte așteptat, deoarece atmosfera se anunță a fi una incendiară. Tema este „The Earth is my property X I belong to the Earth”, notează ro.

6. Festivalul orașului Timișoara – Celebrarea orașului va avea loc între 16 și 18 august. Printre cei care vor concerta se numără Rita Ora, Passenger și Zdob si Zdub.

7. Summer in the city are loc pe 18 august de la ora 15, București. Cel mai așteptat este 50 Cent.