Atunci când îți dorești să obții un joc, cel mai important pas este să ai un CV bine pregătit. Acesta este primul tău contact cu compania și după acest criteriu vei fi sau nu chemat la interviu. Ei bine, iată care sunt abilitățile pe care oricine ar trebui să le aibă în CV!

Abilitățile pe care oricine ar trebui să le aibă în CV

Abilitățile menționate în CV-ul tău vor fi cele care vor face diferența între tine și restul candidaților. Ei bine, acestea trebuie să fie reale, ceea ce înseamnă că trebuie să lucrezi ceva la ele. Dacă totuși le-ai dobândit în trecut, nu ezita să le treci în CV. Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care CV-ul tău trebuie să le conțină!

  • Competențe lingvistice

Cunoașterea unei limbi străine este o condiție esențială în majoritatea joburilor. Dacă vei știi cel puțin o limbă străină vei avea un mare avantaj în fața altor candidați.

  • Comunicarea

Abilitatea de comunicare este și ea necesară în orice job. Indiferent de domeniul în care vrei să activezi, trebuie să stai foarte bine la acest capitol. Este foarte important să fii în stare să explici cuiva ceva, să știi să soluționezi o anumită problemă, dar și să păstrezi o bună legătură cu șeful tău.

cv, abilitati, angajare
Interviu de angajare Sursă: fotografie generată de DALL-E
  • Lucrul în echipă

Capacitatea de a lucra în echipă este una dintre principalele abilități de care angajatorul ține cont atunci când îți citește CV-ul.

  • Dorința de a învăța lucruri noi

Chiar dacă ești bine pregătit pentru profesia ta este foarte important să fie deschis să înveți lucruri noi. Angajatorul tău va fi fericit să afle că ești dornic să descoperi noi lucruri și noi metode.

  • Gestionarea timpului

Abilitățile de gestionare a timpului sunt foarte importante atunci când îți dorești să finalizezi proiecte și să le predai în timp util. Angajatorul va fi preocupat de acest abilități, iar dacă nu le ai, cu siguranță va vrea să le dezvolți.