Rezolvă rapid acest test de iluzie optică și demonstrează-le tuturor cât de inteligent ești! Poate părea dificil, însă dacă ai mintea antrenată și odihnită vei reuși să găsești foarte repede obiectul pierdut. Nu te da bătut până nu-l identifici!

Test iluzie optică

În imaginea de mai jos veți regăsi mai multe cireșe, însă va trebui să găsiți doar roșia ascunsă printre ele. Culoarea lor este asemănătoare, la fel și modul în care sunt dispuse, deci fiți foarte atenți la fiecare detaliu în parte.

Când testul va începe ar trebui să adoptați rapid o strategie prin care să verificați imaginea. Timpul alocat este de doar 5 secunde, notează Jagran Josh. Puteți să mai chemați și alți prieteni în această provocare, în așa fel încât jocul să devină și mai distractiv. Presiunea va fi și mai mare, însă odată stabilit un scop, totul va fi floare la ureche.

Ești pregătit?

Imagine reprezentativă pentru testul de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Mult succes!

Rezolvare test inteligență

Dacă minutele s-au scurs în defavoarea ta și te-ai dat bătut, acum vei putea vedea unde se afla roșia. Nu era deloc greu să o vezi. Ea se află foarte aproape de mijlocul fotografiei, fiind poziționată undeva în partea stângă.

Imagine reprezentativă pentru rezolvarea testului de iluzie optică. „Sursă: Captură ecran Jagran Josh”

Data  viitoare poți fi și mai bun ca acum. Antrenamentul minții este cheia!