Puține persoane știu câte beneficii au lucrurile banale pentru organismul sau pentru tenul nostru. Exemplul cel mai bun este pătrunjelul care poate fi folosit într-o mulțime de combinații minune. Iată cum poți prepara masca cu pătrunjel care îți va transforma fața!

Masca cu pătrunjel

Pătrunjelul este o plantă aromatică bogată în vitaminele C, A, B și K, dar și în multe minerale precum fosforul sau fierul. Această plantă are numeroase beneficii pentru pielea noastră, dacă este folosită așa cum trebuie.

Pătrunjelul ajută la uniformizarea nuanței pielii, combate cearcănele, stimulează producția de colagen, reduce imperfecțiunile, combate cearcănele și repară pielea deteriorată. Mai jos îți vom prezenta o rețetă de mască care conține pătrunjel și care va face minuni cu tenul tău. Introdu această mască în rutina ta de îngrijire și vei observa schimbări considerabile.

Ingrediente:

  • O legătură de pătrunjel
  • O lingură de miere
  • O jumătate de lămâie

Mod de preparare:

În primă fază ai nevoie de un bol și o ustensilă pentru pasat. Spală bine pătrunjelul, pune-o în bol și pasează-l bine până când obții o pastă. Apoi, adaugă mierea și lămâia și amestecă bine până când obții o compoziție omogenă.

masca cu patrunjel, beneficii, ten
Mască cu pătrunjel                                                                                                         Sursă: fotografie generată de DALL-E

Această mască trebuie aplicată seara, pe fața proaspăt curățată în profunzime. După, trebuie să o lăsați să acționeze în jur de 20-30 de minute. Când timpul a expirat, clătiți masca cu apă din profunzime și aplicați pe față o cremă hidratantă.

Specialiștii recomandă să aplicați această mască cel puțin o dată pe săptămână și să o lăsați să acționeze suficient. În cel mai scurt timp, veți putea observa cum tenul vostru se ma schima considerabil. Vă asigurăm că vă veți îndrăgosti de efectele pe care această mască le are pentru piele și nu veți mai renunța să o folosiți. Trebuie ținut cont că masca trebuie folosită imediat după ce a fost preparată și nu este indicat să o păstrați pentru o perioadă mai îndelungat în frigider sau în altă parte.