Vezi cum îți poți mări buzele acasă, fără a fi nevoie de o procedură cosmetică dureroasă, care implică și acele. Mai mulți specialiști au venit cu mai multe recomandări, în așa fel încât fetele să se reorienteze atunci când își doresc buze mai pline și mai conturate.

Ești pregătită să vezi ce poți face?

Trucuri simple. Cum îți poți mări buzele fără ace

Femeile, în general ar face orice pentru a-și îmbunătăți aspectul. În ultima vreme, buzele mai cu volum au devenit un trend, motiv pentru care medicii esteticieni sunt la mare căutare. Experții spun însă că totuși puteți apela la câteva trucuri pentru a obține efectul mult dorit. Iată despre ce e vorba.

1. Exfoliați buzele – Acest proces menține la eliminarea pielii moarte de pe buze, în așa fel încât ele devin mult mai strălucitoare, notează Curology. După acest proces, indicat ar fi să folosiți un balsam hrănitor.

2. Protecție UV – Pasul acesta este necesar pentru întreaga față, inclusiv pentru buze. În acest fel, preveniți uscarea lor, fie alte probleme mult mai grave, mai notează sursa citată mai sus.

3. Aplicați o mască hidratantă – În ultimul timp au apărut tot felul de măști, inclusiv pe buze. Cele mai multe sunt sub formă de gel și au direct forma buzelor. Unii recomandă măștile cu piper sau chili, pentru a obține buze mai pline, potrivit Typology.

Imagine reprezentativă cu o tânără care se dă cu luciu pe buze. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

4. Utilizați produse care conțin acid hialuronic. Acesta va menține buzele hidratate și le va păstra forma, chiar și odată cu înaintarea în vârstă.

5. Exercițiile sunt și ele foarte importante și vă pot ajuta. De exemplu, formați litera O cu și mențineți pentru câteva secunde.

6. Încearcă un tratament pentru mărirea buzelor. Tot ce trebuie să faci este să amesteci câteva picături de piper cayenne cu o lingură de ulei de măsline. Stai câteva minute cu ingredientele și apoi te poți șterge, conform Healthline.

7. Consumă suficientă apă, deoarece este foarte important să rămâi hidratată.

8. Încearcă să folosești luciuri de buze cu chili sau piper pentru a te bucura de efectul dorit.