Iată toate detaliile despre destinația în care românii pot călători la iarnă pentru un preț mic. Ei bine, este vorba despre o stațiune din Bulgaria, Pamporovo, aceasta fiind ideală pentru sporturile de iarnă. Peisajul este parcă desprins din povești!

Destinația în care românii pot călători la iarnă. Află totul despre pachetul turistic

Dacă vă doriți o asemenea vacanță, trebuie să știți că prețul este de 472 de euro de persoană, potrivit Observator. Există o cursă direct de la București în Pamporovo.

„Pachetul include zbor charter direct din Bucureşti (Aeroportul Internaţional Henri Coandă Otopeni) către Pamporovo, transfer la hotel şi retur, cazare timp de 7 zile în hoteluri confortabile şi adaptate nevoilor turiştilor, masă conform ofertei, precum şi asistenţă turistică în zonă”, informează turoperatorul, conform sursei citate.

Anul trecut, stațiunea a pus la dispoziția turiștilor o instalație de ultim moment care să-i ducă în vârful Snezhanka, dar și mai multe tunuri de zăpadă. Mai mult, timp de 10 ani aici a fost găzduit faimosul eveniment de slopestyle Pamporovo Freestyle Open. Perla Muntelui Rodopi, așa cum mai e denumită stațiunea va fi cu siguranță pe placul tuturor!

Imagine reprezentativă pentru Pamporovo. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Bansko este o altă stațiune din Bulgaria unde puteți merge sezonul acesta. Acolo există 14 teleschiuri și aproximativ 75 km de pârtii, scrie Independent. Există o mulțime de cazări frumoase în zonă, așadar aveți de unde alege.

Desigur, puteți merge și în Borovets, care este de fapt cea mai apropiată stațiune de Sofia. De obicei, aici se schiază până în luna mai, atât pe timp de zi, cât și noaptea. În cele 2 stațiuni, abonamentele de schi pentru o săptămână vor costa aproximativ 200 de euro, informează Visit Ukraine.

Vitosha este și ea o stațiune, care se adresează în principal începătorilor. Aici prețurile sunt accesibile, de aceea foarte mulți o prefer atunci când vine vorba de ski și de petrecere a timpului în familie.