Superstițiile sunt foarte des întâlnite și în ziua de astăzi. Una dintre cele mai întâlnite este cea legată de cununii. Iată cum poți afla dacă ai cununiile legate și ce înseamnă, de fapt, acest lucru!

Cum poți afla dacă ai cununiile legate?

Legatul cununiilor este o vrajă în urma căreia unei femei îi este imposibil să își mai găsească sufletul pereche. Pe la sate, încă mai sunt persoane care cred în această superstiție. Aceste persoane apelează, adesea, la tot felul de femei care pretind că le pot desface aceste vrăji.

Cum poate afla o persoană dacă a fost supusă unei astfel de vrăji? Ei bine, primul semn și cel mai evident ar fi acela că îl o sperie gândul de căsătorie. Poate un bărbat există în viața ei, însă ideea de a fi pe veci alături de el o sperie.

Un alt semn este că, dacă femeia respectivă merge la nunta unor prieteni și brusc i se face rău, înseamnă că are cununiile legate. Pe lângă asta, și dacă urma să te căsătorești și te-a răzgândit pe ultima sută de metri, înseamnă că ai fost supusă unei vrăji făcute de o femeie rivală.

cununii legate, superstitii, vraji
Cununii legate Sursă: fotografie generată de DALL-E

De ce superstiții trebuie să ții cont dacă vrei să ai noroc în dragoste?

Aceste vrăji pot fi dezlegate dacă ești atentă la anumite superstiții, scris Fanatik. Una dintre cele mai populare este să nu spargi niciodată o oglindă. Dacă faci acest lucru, se spune că ochii tăi vor fi mereu legați și nu vei putea să îți vezi alesul.

Se mai spune și că oricine stă pe colțul mesei are ghinion în dragoste. O altă superstiție este că femeile care cos hainele îmbrăcate riscă să nu își mai găsească alesul. Pe lângă asta, dacă faci nod la ață îți legi singură cununiile. Nodul simbolizează, de cele mai multe ori, un final de drum.