Dacă și tu urmează să ai nunta în curând și vrei să te implici cât mai mult în organizarea ei, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos îți vom dezvălui cum să îți faci singură lumânările pentru nuntă. Procesul va fi unul satisfăcător și vei economisi destui de mulți bani.

Cum să îți faci singură lumânările pentru nuntă

Dacă în trecut v-am dezvăluit cum să vă faceți singure buchetele, paharele, mărturiile, acum a venit rândul lumânărilor.

Această activitate poate fi extrem de relaxantă și ar fi bine să o faceți alături de cineva drag. Având în vedere că nașii sunt cei care ar trebui să plătească lumânările, cel mai bine ar fi să îi implicați în acest proces.

În primă fază, trebuie să vă gândiți ce model vă doriți. În funcție de asta, trebuie să vă cumpărați toate accesoriile necesare cum ar fi panglică, flori, pietricele, mărgele și tot ce mai doriți voi. Apoi, trebuie să cumpărați lumânările. Alegerea acestora poate fi destul de grea. Aveți mai multe variante cum ar fi lumânările clasice, cele tip fagure sau cele sculptate. Totul ține de preferințele fiecăruia. În funcție de alegerea acestui aspect, vă puteți decide și dacă doriți ca numele și data evenimentului să fie scrise pe lumânare.

lumanari, cununie religioasa, nunta
Lumânări Sursă: fotografie generată de DALL-E

După ce aveți toate cele necesare, tot ce mai rămâne de făcut este să vă apucați de treabă. Asigurați-vă că aveți la îndemână un pistol cu silicon, foarfecă și câteva ace pentru fixare. Lăsați-vă imaginația să curgă și nu disperați dacă modelul nu iese din prima așa cum vă doriți. Aveți tot timpul din lume să desfaceți și să refaceți de mai multe ori. Important este ca la final totul să fie așa cum vă doriți. Veți observa că activitatea va fi una extrem de plăcută, iar când veți trage linie o să ieșiți și mai bine în materie de bani. Veți economisi destul de mult că această variantă și veți avea satisfacția că v-ați ocupat de tot ceea ce ține de evenimentul vostru, așa cum trebuie.