Cei care își doresc să aibă parte de un weekend de neuitat pot face asta în următoarele două zile. Capitala României găzduiește câteva concerte și spectacole fastuoase. Iată ce evenimente au loc pe 14 și 15 septembrie în București!

Ce evenimente au loc pe 14 și 15 septembrie în București?

În foarte puțin timp, capitala va deveni gazda celor mai așteptate evenimente din această toamnă. Concerte, expoziții, târguri, spectacole de teatru, toate adunate la un loc vor cuceri sute de inimi ale fanilor. Iată care sunt acestea!

  • Unforgettable Festival

Evenimentul cultural va reuni artiști de mare renume cum ar fi Lara Fabian, Jessie J, Al Bano și Romina Power, Chiaea di Bari, Gheorghe Zamfir, Havasi, Gipsy Kings, Garou, Elena Moșuc, Laura Bretan și mulți alții. Acesta se va desfășura în perioada 13-15 septembrie la Romexpo.

  • Concert Mira

Mira, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară va susține un concert pe 15 septembrie la Hard Rock Cafe, începând cu ora 21:00. Sute de fani sunt așteptați să se bucure alături de artistă și de band-ul ei de o seară de neuitate. Zeci de piese celebre vor fi cântate live.

  • Zilele Muzeului Țăranului

În perioada 12-22 septembrie au loc Zilele Muzeului Țăranului. Vizitatorii se pot bucura de expoziții, târg de icoane, ateliere, lansări de carte, dezbateri și proiecții de film.

evenimente, weekend, bucuresti
Evenimente București Sursă: fotografie generată de DALL-E
  • Spectacole de teatru

Romeo și Julieta (William Shakespeare) la Teatrul Bulandra, sâmbătă, 14 septembrie de la 18:30;

Călătoria (spectacol de Dan Puric) la TNB, sâmbătă, 14 septembrie de la 19:00;

Un bărbat și mai multe femei (Leonid Zorin) la Teatrul de Artă, sâmbătă, 14 septembrie de la 19:00;

Răzbunare pe tocuri la Restaurant Elisabeta, duminică, 15 septembrie de la 19:00;

Cursa de șoareci (Agatha Christie), duminică, 15 septembrie de la 19:00;

Anonimul venețian (după Anonimo veneziano de Giuseppe Berto) la TNB, duminică, 15 septembrie de la 19:00.

  • The Color Run 2024

Această cursă euforică în culori celebrează sănătatea, bucuria și originalitate. Acest eveniment va avea loc pe 14 septembrie, începând cu ora 17:00.