Listă petreceri tematice de Halloween 2024. Dacă habar nu ai unde să petreceri o seară pe cinste, iată câteva idei! Ar trebui deja să te preocupi cu ce te vei îmbrăca, deoarece costumațiile sunt în mare parte obligatorii. Distracția este garantată orice alegere vei face!

Idei petreceri tematice de Halloween 2024

1. Halloween la Castelul Bran – Evenimentul acesta va avea loc pe data de 2 noiembrie 2024 într-un cadru cu totul și cu totul înfricoșător. Foarte mulți își doresc să aibă parte de o asemenea experiență, așadar acum este ocazia perfectă. Un Special Tour costă 120 de lei pentru adulți și 60 de lei pentru copii, în intervalul orar 09:00 – 22:00, potrivit site-ului oficial.

Imagine reprezentativă pentru niște dovleci de Halloween. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Dacă doriți să aveți parte și de o petrecere tematică, pe lângă turul de groază, biletul costă 400 de lei. Atenție însă, doar adulții pot participa! Dacă vreți să aveți parte de un Halloween Dinner la Casa de Ceai a Reginei Maria, trebuie să scoateți din buzunare 900 de lei pentru 4 feluri de mâncare și un pahar de vin. Dacă doriți să luați parte la toate cele 3 experiențe, prețul e de 1200 lei. Locurile sunt limitate, așadar ar trebui să vă grăbiți!

2. Lacul Morii Halloween 2024 – Acesta este extrem de așteptat, anul acesta fiind a 2-a ediție. Evenimentul va avea loc în weekendul 25-27 septembrie 2024. Insula Lacul Morii va fi transformată într-un loc straniu, totul desfășurându-se între orele 10:00-21:00. Pe lângă tot felul de spații comerciale, vor avea loc și activități și spectacole, notează Radio Impuls.

3. Halloween  Special Tour pentru Copii si Familii, la Castelul Bran,  în intervalul orar 09:00 – 16:00. Biletul pentru copii este de 50 de lei și pentru adulți 100 de lei. Acolo vor fi prezente tot felul de personaje care vor interacționa cu cei mici, sunete horror, decoruri și proiecții speciale. Curajoșii pot experimenta și „Tunelul timpului” pentru prețul de 40 de lei.