În urmă cu puțin timp, un vlogger român a vizitat Budapesta și a decis să facă o comparație cu Bucureștiul. Acesta a documentat întreaga experiență și a analizat atât aspectele pozitive, cât și cele negative. Așadar, Budapesta este mai frumoasă ca Bucureștiul? Află răspunsul în următoarele rânduri.

Budapesta este mai frumoasă ca Bucureștiul?

Ungaria este una dintre cele mai controversate țări din Uniunea Europeană, însă aceasta continuă să îi surprindă pe toți cei care ajung să o viziteze. Recent, un vlogger român a vizitat pentru prima dată Budapesta și a împărtășit întreaga experiență cu fanii lui. Acesta a fost de-a dreptul surprins din primele momente în care a ajuns în capitala Ungariei.

Cel mai mult l-a impresionat curățenia. Mai apoi, acesta a dezvăluit că Budapesta este plină de locuri frumoase, spații verzi, spații mari, dar și prețuri ceva mai ridicate.

„Nu vreau să fac încă o comparație între Budapesta și București, pentru că abia am ajuns și sigur o să atrag un val de hate, dar imaginile vorbesc de la sine.

Pentru început pot spune că avem parte de curățenie, locuri frumoase, spații verzi, spații mari și prețuri ceva mai ridicate. Prima impresie contează, iar încă de pe aeroport am fost întâmpinați cum trebuie.”, a povestit Cosmin pe YouTube.

budapesta, oras, bucuresti
Budapesta                                                                                                                          Sursă: fotografie generată de DALL-E

Ungaria, „oaia neagră” a Uniunii Europene

Ungaria este considerată „oaia neagră” a Uniunii Europene pentru că nu este sub nicio formă de acord cu imigranții ilegali. Chiar dacă acest lucru este acceptat de conducerea de la Bruxelles și se insistă pe acest subiect, ungurii nu vor să audă de așa ceva.

Vlogger-ul povestea că orașul este plin de turiști, turiști care contribuie mult la economia țării. Chiar dacă există mulți cerșetori pe stradă, Cosmin nu și-a schimbat părerea. Acesta a dezvăluit că Budapesta este unul dintre orașele lui preferate și este cu mult peste altele din Europa.

Avem și aici cerșetori și oameni ai străzii. Dar când un oraș excelează la alte capitole, aceste mărunțișuri pot fi trecute cu vederea. Nu te deranjează atât de tare. Când văd curățenie peste tot, mi se schimbă starea de spirit.

Priviți cum arată aceste zone. Am văzut curățenie peste tot, clădiri foarte frumoase, îmi place mult arhitectura. Sunt și clădiri abandonate, dar nu arată toate așa. Discutam cu Andreea și ne gândeam la ultimele 10 orașe vizitate – cred că Budapesta este peste toate. Cel puțin aceasta este prima impresie, acesta este vibe-ul creat.”, a mai dezvăluit acesta.