Iată ce inel de logodnă ți s-ar potrivi în funcție de personalitatea ta! Bijuteriile pot spune multe despre o persoană, așadar, vă puteți ghida după semnul zodiacal în alegerea lui.

Tu ce inel de logodnă preferi?

1. Berbec – Acestă zodiac este una de foc, deci prin urmare, cel mai bine Ii s-ar potrivi diamantul, notează Sylvie. Nu în ultimul rând, pe ei îi definesc lucrurile care nu ies chiar atât de mult în evidență, așadar inelele subțiri sunt perfecte.

2.Leu – Nativii stau din nou sub semnul focului, așadar sunt firi puternice și foarte înțelepte. Pentru inelul de logodnă lor li s-ar potrivi ceva mai rafinat, poate chiar cu pietre în două tonuri. Cel mai probabil pentru ei nu ar conta neapărat forma pietrei, ci culorile contrastante.

3. Săgetător – Ei vor să fie mereu mai diferiți și să iasă din anonimat, deci preferă ceva mai nonconformist. Un inel pe care ei l-ar considera frumos ar fi unul poate cu o formă mai interesantă, fie cu cât mai multe pietricele.

4. Raci – Acest semn de apă este romantic și foarte loial. Ei iubesc tot ceea ce e simplu. Ei ar aprecia mai mult ceva realizat de mână, foarte delicat, fie doar un inel cu o singură piatră fină, potrivit Coveteur.

5. Scorpion- Ei sunt extrem de puternici și știu foarte bine ceea ce își doresc de la viață. Aurul roz s-ar putea să le fie pe plac foarte mult.

Imagine reprezentativă pentru inelele de logodnă. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

6. Pești – Și ei un semn de apă, sunt considerați a iubi cel mai mult din zodiac. Nu se feresc niciodată să-și arate sentimentele, ceea ce îi face foarte speciali. Un inel cu pietre prețioase i-ar face foarte fericiți. Nu sunt deloc pretențioși, deoarece ei pun gestul mai presus de orice.

7. Gemeni- Semn de aer, ei ar fi extrem de uimiți să primească ceva cu safire, asemenea unui inel de prințesă.

8. Balanțele sunt și ele firi romantice, care au adesea un stil elegant. Deci, inelul trebuie să fie unul pe măsură.

9. Vărsătorii tind să fie foarte schimbători, însă sinceri. Și lor le place să fie diferiți și chiar uneori să iasă în evidență. Un inel cu o piatră mai mare, ovală, sau chiar dreptunghiulară li s-ar potrivi.

10. Taurul este un semn de pământ. Ei sunt foarte atenți la detalii. Cel mai probabil i s-ar potrivit o piatră foarte strălucitoare, fie într-o culoare vibrantă.

11. Fecioară – Ele se deosebesc de celelalte zodii prin hărnicie și dedicare. Ele sunt perfecționiste, iar specialiștii le recomandă un inel dublu cu pietre mici.

12. Capricornii sunt foarte familiști. De cele mai multe ori ei merg pe clasic, deci un inel de aur galben, cu o piatră, le-ar fi suficient.