Iată care sunt cele mai noi tendințe în materie de nunți! Dacă și tu îți planifici marele eveniment pentru anul 2025, acest articol s-ar putea să îți fie de mare ajutor. De aici te poți inspira pentru detaliile de ceremonie, decor, dar și ținute.

Tu ce ai alege, un stil mai simplu, fie ceva mai dificil de realizat?

Tendințe în materie de nunți 2025

Trend-urile de schimbă de la an la an, așadar trebuie să le ții pasul dacă și tu îți dorești să organizezi un eveniment special despre care toată lumea să vorbească. Mulți deja au început să-și planifice nunta care va avea loc anul următor. Relaxarea este cuvântul care ar trebui să o definească!

Uneori, poate părea chiar dificil să te ocupi de toate detaliile, așadar, dacă simțiți că nu mai puteți face față, puteți apela la un organizator. El vă va da cele mai bune sfaturi în legătură cu furnizorii, și chiar îi va contacta el pentru dvs. Nu va trebui să vă faceți griji nici în ziua nunți, deoarece el se va asigura că totul este perfect, luând în calcul orice poate merge într-o direcție greșită. Stresul vă va copleși, deci luați în calcul un astfel de ajutor!

La capitolul decor, specialiștii spun că în anul 2025 se poartă multe lumânări, flori într-o singură culoare, potrivit saphireeventgroup.com. De asemenea, ei vorbesc și despre iluminat, sub forma mai multor perdele de beculețe puse pe tavan și nu numai.

Imagine reprezentativă pentru o cununie civilă. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

De asemenea, din ce în ce mai mulți aleg ceremoniile în aer liber. La capitolul salon, fructele sau legumele vor fi integrate în decorul pentru mese, notează jessicafosterevents.com.

Spre exemplu, anul acesta, mulți au ales stilul italian, cu lămâi și flori albe.

În anul 2025, la modă sunt creatorii de conținut, pe lângă fotograf și videograf. Acesta se va ocupa de crearea de conținut pentru Instagram, TikTok și Facebook, în timp real.

Cum trebuie să arate mirii, dar și ce mărturii sunt în trend?

La capitolul tort, în anul 2025 nu se mai poartă desertul clasic cu câteva etaje, ci mai degrabă un tort care este asamblat pe moment de miri, sau o prăjitură deloc complicată. Mirii ar trebui însă să se focuseze pe candy bar, stație de hamburgeri, fie chiar un bufet de brânzeturi sau înghețată.

Cuplurile nu ar mai trebui să se streseze prea mult nici cu hainele, deoarece simplitatea este cea mai bună. Miresele tind să-și cumpere rochii cât mai diafane, chiar dacă unele încă le preferă pe cele cât mai încărcate. La petrecere, cele mai multe se schimbă în ceva mai lejer. Voalurile lungi sunt la mare căutare în anul 2025.

Mai mult, în tendințe sunt momentele unice care fac diferența. Spre exemplu, puteți aduce pe cineva care face portrete pe loc, fie o cabină foto sau un telefon unde invitații să transmită un mesaj mirilor. Și mărturiile trebuie să fie din ce în ce mai folositoare.