Tu ai sta în casa unde membrii formaţiei Beatles şi-au început cariera? Puteți face o rezervare online, acest lucru fiind disponibil de miercuri, 21 august. Cu siguranță experiența este una inedită, mai ales dacă ați crescut cu muzica acestei formații celebre.

Unde se află locația în care membrii formaţiei Beatles au pornit pe drumul succesului?

Casa celebră se află în apropiere de Liverpool. Cel care a venit cu această idee genială este Best, toboșarul original al Fab Four, care a decis să transforme clubul Casbah într-un loc de cazare pentru fani, scrie Sky News. Mama lui a avut de fapt această dorință, care într-un final a devenit și realitate.

Imagine cu formația Beatles. „Sursă: Captură ecran Youtube”

În total, aici au avut loc 13 spectacole ale primei trupe a lui John Lennon, Quarrymen, și peste 40 ale formației The Beatles.

”Am avut 60 de ani grozavi în care am fost Pete și Beatle. Este o parte din viața ta, este minunat să fii asociat cu ea, dar viața merge mai departe”, a spus el. Inițial au fost o mulțime de greutăți financiare, dar viața compensează. Poate că a fost karma, poate că nu a fost menit să fie”, a explicat Best, acum în vârstă de 82 de ani, conform sursei citate mai sus.

Desigur, spațiul are un decor aparte, iar la un moment dat veți putea vedea pe perete numele lui John Lennon. Mai mult, camerele poartă numele artiștilor, Paul, John, George, Peter și al basistului Stuart Sutcliffe. Deci, în total sunt 5 apartamente. Camera lui Ringo Starr este singura care nu poate fi închiriată, deoarece experiența trebuie să fie una autentică, în ciuda schimbărilor făcute de-a lungul timpului.

Cât costă o noapte în casa Beatles?

Prețurile încep de la aproximativ 163 $ pe noapte pentru luna septembrie. Cu siguranță timpul petrecut aici va fi unul de calitate, având în vedere efortul depus pentru a face acest lucru posibil.

Anul trecut, formația a lansat ultima piesă, intitulată „Now And Then”, fiind concepută în urmă cu 45 de ani. Totodată, dacă nu ați făcut-o până acum, puteți vizualiza documentarul „The Beatles Get Back”.