În acest articol vei afla cele mai utile sfaturi de călătorie pentru Aruba. Destinația face parte din Regatul Țărilor de Jos în America centrală caraibiană și este un adevărat rai. Turiștii au parte aici de tot felul de experiențe inedite și spun că măcar o dată în viață trebuie să ajungi în Aruba.

Cele mai utile sfaturi de călătorie pentru Aruba. Tu ai merge aici?

Cea mai bună perioadă pentru a vizita Aruba este de la mijlocul lunii ianuarie până în mai, asta dacă nu vreți să prindeți vreme ploioasă. Mulți vin aici în extrasezon, deoarece biletele de avion sunt mai ieftine. Spre exemplu, din București, un bilet ar costa în jur de 7000 de lei, în timp ce în extrasezon prețul se situează în jurul a doar 2000 de lei.

Aceasta poate fi o destinație ideală și pentru luna de miere, deoarece zona în sine este una foarte romantică. La capitolul mijloace de transport, Aruba stă foarte bine, aici existând atât taxiuri, autobuze, biciclete, dar și scutere. Desigur, și închirierea unei mașini este convenabilă, dacă aveți în plan să explorați în amănunt zona, potrivit sarahdegheselle.com.

Imagine reprezentativă pentru Aruba. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

La capitolul cazări, aveți o grămadă de posibilități, în funcție de preferințe. Important însă este să vă faceți rezervarea din timp.

Activități și locuri inedite de văzut în Aruba

Aici veți găsi niște plaje încântătoare. Nisipul este foarte fin, iar apa turcoaz vă va duce cu gândul direct la Maldive. De exemplu, pe Insula Renaissance veți putea întâlni păsări flamingo, care vă vor uimi. Alte plaje superbe unde vă puteți relaxa sunt: Eagle Beach, Palm Beach, Baranca Plat sau Plaja Black Stone.

Totodată puteți merge să vedeți Farul din California, conform buzzfeed.com, la plantațiile de aloe vera, fie la sanctuarul de măgari. Mai mult, puteți face diferite excursii cu jeep-urile, plimbări cu caii pe plajă, sau să faceți scuba diving. O plimbare în centrul orașului Oranjestad s-ar putea să vă fie pe plac, așadar puneți această activitate pe listă.