Dacă și tu te-ai săturat să folosești produce chimice pentru a-ți curăța toaleta, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos îți vom prezenta câteva trucuri și sfaturi despre cum să-ți cureți toaleta cu usturoi. Este foarte simplu și te vei bucura de rezultatul mult visat. Pe lângă asta, vei economisi și mulți bani.

Cum să cureți toaleta cu usturoi

Curățenia din baie poate fi, adesea, destul de grea pentru foarte multe persoane. Acest lucru se datorează, în special, produselor chimice pe care cu toții le folosim. Acestea au un miros înțepător și deranjant și sunt și foarte periculoase pentru piele.

Puține persoane știu că puteți scăpa de acest produse și le puteți înlocui cu alimente pe care le aveți deja în casă. Ei bine, un truc pe care sigur nu îl știați este că vă puteți curăța toaleta cu usturoi. Da, ați auzit bine.

usturoi, toaleta, curatenie
Usturoi                                                                                                                                 Sursă: fotografie generată de DALL-E

Tot ce trebuie să faci este să cureți un cățel de usturoi și să îl lași în vasul de toaletă peste noapte. Ai grijă să nu tragi apa până în dimineața celei de-a doua zile. Această procedură trebuie repetată de cel puțin 2 ori pe săptămână. Usturoiul va elimina toate bacteriile din toaleta ta și o va transforma într-un loc extrem de curat și ferit de microbi.

Infuzia de usturoi este ideală pentru curățarea toaletei

Un alt truc ingenios este curățarea toaletei cu infuzie de usturoi. Cum se prepară aceasta? Ei bine, ai nevoie de o cratiță în care să fierbi o cană de apă. Apoi, trebuie să cureți usturoiul, să îl tai în bucățele mici șisă îl adaugi în apă. Ulterior, stinge flacăra și lasă cratița acoperită timp de 15 minute.

Ultimul pas pe care trebuie să îl faci este să verși amestecul în toaletă și să îl lași câteva minute să îl facă efectul. După, poți trage apa și te poți bucura de o toaletă curată și fără mirosuri urâte.