Tu știi care sunt plantele care aduc noroc în casă? Încă din trecut ele erau folosite pentru a alunga energiile negative și pentru a aduce prosperitate. Mai mult, ele vor oferi un aer boem casei tale, deoarece aspectul lor este unul foarte frumos.

Plantele care aduc noroc în casă. Tu ai așa ceva?

Salvia este una dintre plantele pe care trebuie neapărat să le cumperi, dacă și tu vrei noroc cu carul. Aceasta alungă spiritele rele și purifică încăperile, notează Fanatik. Planta de jad și ea este foarte folosită. Conform Feng Shui, ea aduce noroc, însă nu trebuie ținută în baie, scrie Housing. Ea are un aspect extrem de plăcut și chiar oferă o stare bună atunci când o privești.

Bambusul poate fi încadrat și el aici, pe lângă bunăstare, el aducând și sănătate în casele oamenilor. Trebuie să țineți cont însă de numărul de bețe, în funcție de dorință. Așadar, dacă vreți să fiți bogați ar trebui să aveți 5 tulpini, 6 pentru noroc, fie 7 tulpini pentru sănătate, mai scrie sursa citată mai sus.

”Bambusul norocos poate fi cultivat în sol sau în apă. Pentru bambusul norocos cultivat în apă, utilizați un recipient din sticlă transparentă și adăugați pietricele sau pietre decorative pentru a menține planta în poziție verticală. Asigurați-vă că nivelul apei acoperă rădăcinile, dar nu scufundă întreaga tulpină”, a spus un expert pentru Real Homes.

De asemenea, ficusul poate fi considerat o plantă foarte bună la casa omului, chiar frunzele lui semănând cu niște bani. El nu e așa greu de întreținut.

Imagine reprezentativă pentru ficus. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Mai mult, pinul japonez simbolizează longevitatea, fermitatea și norocul, informează Palo Alto. În cultura chineză, foarte mulți asociază belșugul cu citricele, de aceea foarte mulți au în case portocali sau lămâi. Copăceii aceștia arată și extrem de bine în orice încăpere, însă au nevoie de umiditate. Nu în ultimul rând, măslinul simbolizează pacea, înțelepciunea și prosperitatea.