Vezi toate detaliile despre filmul ”Dracula”. Personajul a făcut extrem de cunoscută țara noastră peste hotare. După ce au auzit povestea interesantă, mulți și-au dorit să ajungă în România, la castelul Bran pentru a afla mai multe detalii.

Când va apărea filmul ”Dracula”?

Noua peliculă va apărea pe 7 februarie, în anul 2025 și le promite curioșilor mult suspans, mai ales că va fi de groază. Regizorul este Leigh Whannell, cunoscut pentru filmele de groază apărute de-a lungul vremii. De asemenea, se mai știe că ”Dracula” este bazat pe romanul omonim din 1897 al lui Bram Stoker, potrivit ideas.fandom.com.

Povestea îl are ca și protagonist pe un avocat care călătorește în Transilvania pentru a vinde o casă din Londra. Numai că acolo dă peste un castel bântuit care are și un vampir.

Imagine reprezentativă pentru Dracula. „Sursă: Fotografie generată de AI”

Deja filmul a câștigat două premii Oscar pentru cel mai bun actor pentru Brühl și cel mai bun sunet și a fost nominalizat pentru cele mai bune efecte vizuale, mai scrie sursa citată mai sus.

Mulți s-ar fi așteptat ca scenele să fie filmate și în România, însă în realitate, totul s-a filmat în 3 destinații diferite, precum Regatul Unit, Statele Unite ale Americii și Australia.

Serialul ”Wednesday”, filmat în România. Ce locuri au fost promovate?

Primul sezon al serialului ”Wednesday”, care a avut-o drept protagonistă pe actrița americană, Jenna Ortega, în vârstă de 21 de ani a făcut cunoscută țara noatră. Iată locurile unde s-a filmat:

  • Universitatea Politehnica București
  • Castelul Cantacuzino din Bușteni
  • Gara regală din Sinaia
  • Conacul Olga Greceanu din Dâmbovița
  • Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din București
  • Casa Monteoru, București
  • Bazinul de înot Dinamo – Tolea Grințescu, București.

În anul 2022 Wednesday a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun serial TV. Sezonul 2 nu va mai fi filmat în România, ci în Irlanda, conform Netflix. Printre personajele noi se numără Joanna Lumley, Barry Dort, Billie Piper și Thandiwe Newton.