Foarte multe persoane care se confruntă cu kilogramele în plus caută tot mai multe variante de a scăpa de acestea cât mai repede. Ei bine, aici intervine dieta cu ouă care promite să facă minuni. Specialiștii susțin că, cu ajutorul acestui regim, se pot pierde până la 10 kilograme în două săptămâni.

Dieta cu ouă care promite să facă minuni

Dieta cu ouă este extrem de strictă și de dificilă pentru anumite persoane. Aceasta este recomandată doar pentru cei care nu se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Este foarte important să respecți întocmai mesele și să nu consumi alte alimente în plus. Pe lângă asta, trebuie să faci sport și să consumi minim 2 litri de apă pe zi. Iată cum arată meniul!

Luni, la micul dejun trebuie să consumi 2 ouă fierte si un fruct, precum o portocală sau o lămâie. La prânz, 2 felii de pâine și câteva fructe, iar la cină un bol cu salată și pui la grătar. Marți, micul dejun trebuie să fie compus din 2 ouă fierte și un fruct citric, iar prânzul din salată de legume verzi și pui. De asemenea, la cina nu trebuie să servești nimic altceva în afară de 2 ouă fierte, o portocală și o salată de legume. Micul dejun se repetă și miercuri, iar la prânz ai voie doar brânză slabă, o felie de pâine și o roșie. Cina va trebui să conțină din nou pui și salată.

Același mic dejun trebuie să servești și joi, la prânz doar fructe, iar cina să fie formată din pui și salată. Nici vineri nu se face excepție de la micul dejun alcătuit din aceleași alimente. Prânzul va fi alcătuit din legume la abur și 2 ouă, iar la cină va trebui să ai pe masă pește și salată.

Vorbim de aceeași masă de dimineață chiar și sâmbătă, la prânz fructe, iar la cină legume și pui. Duminică din nou 2 ouă fierte și un fruct citric, iar la prânz salată de roșii, pui și legume făcute la abur, pe care le vei mânca și seara, la cină. Acest meniu este valabil în prima săptămână.

ou, dieta cu oua, regim
Dieta cu ouă Sursă: fotografie generată de DALL-E

Meniu pentru a doua săptămână

LUNI

MIC DEJUN: 2 ouă fierte

PRÂNZ: salată și pui

CINA: portocale, salată și 2 ouă fierte

MARȚI

MIC DEJUN: 2 ouă fierte

PRÂNZ: două ouă fierte și legume la abur

CINA: salată și pește la grătar

MIERCURI

MIC DEJUN: 2 ouă fierte și fructe

PRÂNZ: pui și salată

CINA: portocale, salată și 2 ouă fierte

JOI

MIC DEJUN: 2 ouă fierte, fructe

PRÂNZ: legume fierte la abur, 2 ouă fierte și brânză slabă

CINA: pui la abur și salată

VINERI

MIC DEJUN: 2 ouă fierte și fructe

PRÂNZ: salată de ton

CINĂ: 2 ouă fierte și salată

SÂMBĂTĂ

MIC DEJUN: 2 ouă fierte, fructe

PRÂNZ: salată, pui

CINA: fructe

DUMINICĂ

MIC DEJUN: 2 ouă fierte

PRÂNZ / CINĂ: legume și pui la abur