Prințesa Diana, fosta soție a regelui Charles a fost cea mai iubită prințesă din toate timpurile. Aceasta a uimit o lume întreagă cu felul ei de a fi, dar și cu acțiunile sale neașteptate. Vestea că s-a stins din viață a fost un șoc pentru toată lumea. Iată care este povestea ei și cum a ajuns să fie atât de cunoscută și îndrăgită.

Cea mai iubită prințesă din toate timpurile

Prințesa Diana și regele Charles s-au cunoscut în anul 1977, iar aceasta a început să fie curtată de moștenitorul tronului britanic, cu toate că era cu 13 ani mai mare decât ea. Ei s-au întâlnit doar de câteva ori, iar mai apoi au decis să se căsătorească. La vremea respectivă, prințesa Diana dezvăluia că era îndrăgostită de cel care urma să îi devină soț, însă sentimentele nu erau reciproce.

Cei doi s-au căsătorit pe 29 iulie 1981, iar nunta lor a fost considerată nunta secolului. După căsătorie, au început să apară problemele. Prințesa Diana s-a confruntat cu bulimia, depresia și cu anxietatea de-a lungul mariajului ei. Acestea povestea că problemele ei cu greutate au început să apară după ce regele Charles a făcut comentarii despre acest aspect, atât în public cât și în privat.

În anul 1986, Charles a început o aventură cu Camilla Parker, cea care ulterior i-a devenit și soție. Prințesa Diana și acestea au divorțat, cu toate că au încălcat protocoalele Casei Regale.

printesa diana, poveste, casa regala
Prințesa Diana                                                                                   Sursă: Captură YouTube

Prințesa Diana s-a dedicat copiilor ei

Prințesa Diana și Charles au avut împreună doi copii, pe William și pe Harry. Chiar dacă cei doi au fost crescuți mai mult de bone pentru că părinții au îndatoriri regale, după divorț, prințesa Diana s-a dedicat lor. Aceasta a insistat ca William să urmeze o școală publică, lucru care s-a și întâmplat.

Diana a fost extrem de sinceră cu tot ce s-a întâmplat în viața ei după prăbușirea mariajului. Acest lucru nu a fost neapărat acceptat de Casa Regală care a criticat-o destul de dur.

Moartea prințesei Diana

Pe 31 august 1997, prințesa Diana se afla la Paris, iar, într-o cursă nebună în care mașina în care se afla a fost urmărită de fotografi, automobilul a suferit un accident. Atât ea, cât și celelalte două persoane aflate în mașină s-au stins din viață.

Prințesa Diana și-a câștigat iubirea unui popor întreg. Milioane de oameni au rămas îndurerați după moartea acesteia. Chiar și acum, ea este mereu amintită și a rămas la fel de iubită de public. A fost o soție neîndreptățită, o mamă devotată și o fashionistă plină de farmec. A fost o apărătoare a celor fără adăpost și a bolnavilor. A fost o legendă și va rămâne una.