Un truc pentru gustul ceaiului a devenit viral pe o platformă de socializare! Unii s-au încumetat să-l încerce, în timp ce alții încă sunt sceptici cu privire la rezultatul său. Tu ce părere ai?

Cum să îmbunătățești gustul ceaiului?

Prezentatoarea Cindy Poluta a explicat că ea face ceva înainte de a pune plicul de ceai în cană. Nici nu te-ai fi așteptat la așa ceva!

„Am fost sceptică ca niciodată, nici într-un milion de ani. Am venit acasă și am încercat, iar acum îmi clătesc pliculețele de ceai înainte să le folosesc. Nu este o clătire lungă, este o clătire foarte scurtă … pur și simplu are un gust mult mai bun. M-am convertit”, a spus ea, potrivit Yahoo Lifestyle.

Cineva a încercat chiar să explice de ce se întâmplă asta. Mai precis, el a zis că procesul pregătește frunzele pentru înmuiere, permițându-le să își elibereze mai eficient aroma. De asemenea, clătirea ar face ca acel gust amar să dispară.

Cum mai pot fi folosite pliculețe de ceai?

1.Pliculețe de ceai mai pot fi folosite pentru a îndepărta mirosul neplăcut din covoare și nu numai. Așadar, trebuie să uscați pliculețele de ceai după utilizare, apoi să le rupeți și să le presărați pe covoare, scrie How Stuff Works. După ce lăsați ceaiul o perioadă pentru a acționa, aspirați totul.

Imagine reprezentativă pentru ceai. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Ele pot fi puse inclusive în șifonier, în așa fel încât hainele să fie mereu fresh.

2. Ele mai pot fi folosite sub ochi, în așa fel încât pungile să devină de domeniul trecutului. Puteți inclusive să folosiți conținutul ca și scrub, adăugând și puțină miere. Tenul va fi mai strălucitor și va arăta mult mai sănătos ca înainte. Plicurile pot fi aplicate și direct pe arsurile solare, deoarece calmează foarte eficient pielea deteriorate.

3. Adăugași plicuri de ceai în cada de baie, dacă vă doriți să aveți parte de un moment relaxant de răsfăț.