Ce zici de o cazare cu ciubăr în Maramureș? Cu siguranță nu vei regreta, deoarece aceasta este o destinație extrem de iubită de turiști, fie că e vară, sau iarnă. Vezi mai jos care sunt prețurile pentru această facilitate, dar și ce cazări dispun de un ciubăr!

Cât costă o cazare cu ciubăr în Maramureș? Distracția e garantată

Înainte de a merge în Maramureș, trebuie să știți că cele mai multe cazări nu au inclus acest serviciu, acesta trebuind să fie plătit separat. Așadar, dacă vă doriți să vă bălăciți într-un ciubăr și să admirați natura trebuie să scoateți din buzunare în jur de 100 de lei, în timp ce o noapte de cazare costă în jur de 150 de lei, notează Fanatik.

„Venim pentru ciubăr, pentru apă sărată. E foarte bine. Ne simţim foarte bine”, a spun un turist, pentru observatornews.ro.

Listă cazări cu ciubăr. Tu ce ai alege?

1. Cabana Țulean  – Aici prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 200 de lei.

2. Cabana Ocna Mesaros – Prețurile încep de la 120 de lei pe noapte pentru 2 persoane.

Imagine reprezentativă pentru un ciubăr. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. Pensiunea Lacul Arșiței – Prețurile încep de la 250 de lei pe noapte.

4. Pensiunea Lacrima Izei Săcel-  Aici prețul e de 380 lei pentru 2 persoane, 2 nopți, fără masă inclusă.

5. Pensiunea Valea Brânzei Nănești – Prețul este de 370 de lei pentru 2 persoane, 2 nopți. Aici există și numeroase locuri de joacă pentru copii, biliard și tenis de masă.

În Maramureș nu vă veți plictisi, deoarece sunt o mulțime de obiective turistice interesante, dar și activități. Pe lista de vizitat puteți include Cimitirul Vesel, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, Cascada Cailor, Mănăstirea Bârsana, Muzeul Satului Maramureșan, sau Lacul Albastru. Desigur nu puteți rata nici plimbarea cu Mocănița. Locurile sunt încântătoare, deoarece toate sunt păstrate foarte bine, la fel cum și tradițiile și obiceiurile sunt încă ținute vii.

Portul tradițional este unul special, cu toții fiind fascinați de modul cum este realizat. Cei mai mulți turiști aleg să vină aici de sărbătorile de iarnă, deoarece au prilejul de a participa la tăierea porcului, la datina colindatului, dar și la alte obiceiuri ale locului.