Vezi ce zodie nu suporți în funcție de semnul tău zodiacal! Uneori este foarte dificil să ne înțelegem cu toate persoanele din viața noastră, din varii motive. De cele mai multe ori este vorba de nepotrivire de caracter și concepții. Ești curios să afli cu cine nu rezonezi atât de bine în viața reală?

Tu ce zodie nu suporți?

1. Berbecii nu se înțeleg cu Peștii, Racii sau Capricornii. De multe ori această zodie este foarte impulsivă, iar ceilalți ar putea avea de suferit de pe urma lor, notează Times of India.

2. Taurii ar putea avea ceva conflicte cu Leii, dar și cu Vărsătorii. Ei sunt mai conservatori și nu le place să iasă din carapacea lor, așadar, pot intra într-un conflict cu celelalte zodii.

3. Gemenii nu se pot înțelege deloc cu Săgetătorii și cu Scorpionii. Acest lucru se întâmplă deoarece nativii spun mereu adevărul și nu suportă să fie mințiți în vreun fel.

4. Racii s-ar putea să aibă ceva discuții contradictorii cu Capricornii, dar și cu Berbecii. Ei nu se pot simți în largul lor cu acești nativi, deoarece se simt neînțeleși și judecați. Racii sunt foarte emotivi, ceea ce ar provoca ceva scântei.

5. Leii urăsc persoanele din zodiile Taur și Scorpion. Aceștia sunt mai tot timpul egoiști și plini de ei, ceea ce ar crea disconfort celorlalte zodii, făcându-le să se simtă adesea inferioare.

Imagine reprezentativă pentru zodia Leu. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

6. Fecioarele nu se vor putea înțelege niciodată cu Săgetătorii. Ele se simt provocate de acești nativi, motiv pentru care se vor simți mereu luate peste picior.

7. Balanțele nu suportă Fecioarele. Balanțele sunt mai tot timpul neorganizate și lipsite de viață, ceea ce Fecioarelor nu le place deloc. Între ele mereu ar exista discuții nesfârșite.

8. Scorpionii și Leii niciodată nu vor fi prieteni. Ambele zodii sunt ca 2 pietre tari, așadar niciuna nu va lăsa niciodată de la ea pentru a fi bine. Șicanele ar putea fi la ordinea zilei.

9. Săgetătorii  și Fecioarele nu se pot abține de la certuri. Ei sunt mai nonconformiști, ceea ce nativii din zodia Fecioară urăsc cel mai mult.

10. Capricornii nu se înțeleg cu Berbecii și Gemenii. Berbecii sunt impulsivi, ceea ce capricornilor nu le place deloc. Ei sunt mai calmi și vor ca toate lucrurile să fie bine puse la punct.

11. Vărsătorii urăsc comportamentul Taurilor. Ei sunt într-o continuă schimbare, ceea ce îi agită foarte tare pe Tauri, care sunt mereu liniștiți și își fac un program foarte bine structurat.

12. Peștii se înțeleg cel mai puțin cu Balanțele și Gemenii. Peștii sunt firi foarte romantice și familiste, concepte pe care celelalte zodii nu le înțeleg mai deloc. Acestea sunt principalele discuții care apar între ele.