Dacă îți plac provocările sau te consideri un mic geniu, avem pentru tine o sarcină care îți va testa răbdarea și atenția la detalii. Trebuie să găsești obiectul ascuns în imagine. Desigur, ai la dispoziție un timp limitat și doar puțini au reușit să rezolve acest test.

Crezi că ai simțul observației dezvoltat?

În imaginea de mai sus, se văd trei oameni într-un vestiar, probabil după un meci de fotbal. Undeva în această imagine se află un mic obiect ascuns. Un trofeu. Sarcina ta este să-l găsești în mai puțin de 30 de secunde! Majoritatea oamenilor au nevoie de 69 de secunde pentru a localiza trofeul

Timpul tău începe în acest moment! Pornește un cronometru și vezi cât de repede poți găsi obiectul ascuns. Aceste jocuri cu obiecte ascunse sunt concepute pentru a-ți îmbunătăți puterea de concentrare.

L-ai găsit? Atenție! Nu privi imaginea de mai jos până nu rezolvi sarcina atribuită, deoarece acolo vei găsi răspunsul la provocare. Dacă ai dificultăți, îți oferim un indiciu: concentrează-te pe zonele din jurul picioarelor. Nu uita că ai doar 30 de secunde la dispoziție.

Ai reușit să găsești locul unde este ascuns trofeul? Dacă nu, nu te îngrijora. Așa cum am promis, în imaginea de mai jos îți vom arăta unde se află.

Unde se află trofeul?

Trofeul este imprimat sub forma unui tatuaj pe piciorul jucătorului care poartă încă uniforma și stă pe banca din vestiar. A fost ușor de observat? Dacă ai reușit să-l identifici în mai puțin de 30 de secunde, merită toate felicitările!

Dacă nu ai reușit, nu te descuraja. Sunt multe alte teste similare care îți pot oferi ocazia să-ți exersezi și să-ți îmbunătățești atenția la detalii. Acest tip de provocări sunt excelente pentru a-ți testa și dezvolta abilitatea de a observa amănuntele fine și subtile.

Crezi că ai simțul observației dezvoltat
Crezi că ai simțul observației dezvoltat. Sursă: Ticketgum
Crezi că ai simțul observației dezvoltat
Crezi că ai simțul observației dezvoltat: Sursă: Ticketgum