Dacă urmează să fii mireasă, cu siguranță mintea ta este în toate direcțiile. Suntem siguri că nu vrei să ratezi niciun detaliu important. Un lucru la care probabil nu te-ai gândit prea mult este ce vei purta în picioare în cea mai importantă zi, așa că noi venim în ajutorul tău. Iată câteva sfaturi pentru alegerea pantofilor potriviți în ziua nunții!

Sfaturi pentru alegerea pantofilor potriviți în ziua nunții

Rochia de mireasă este extrem de importantă și la fel și pantofii. Alegerea acestora ar putea fi destul de dificilă, mai ales dacă ești o persoană care nu poate să stea prea mult pe tocuri. Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont înainte să îți alegi pantofii de mireasă.

  • acordă atenție materialului

Trebuie să alegi cu mare grijă materialul. O pereche de pantofi din piele pot perfecți pentru ceea ce ai tu nevoie. Alte opțiuni ar mai fi mătasea naturală, crepul sau satenul.

  • ai grijă să fie comozi

Pentru o zi atât de specială și de solicitantă trebuie să acorzi mare atenție comodității. Dacă crezi că o pereche de pantofi cu toc ar putea sta în calea fericirii tale, atunci alege să porți balerini sau teniși.

pantofi, nunta, mireasa
Pantofi de mireasă                                                                                                          Sursă: fotografie generată de DALL-E
  • optează pentru un toc mai mic

Dacă totuși alegi să porți pantofi cu toc, cel mai bine ar fi să optezi pentru un toc mai mic și așa vei putea rezista o perioadă mai îndelungată.

  • ia în calcul sandalele

De cele mai multe ori, fie că sunt ele cu toc sau nu, sandalele pot fi mai comode decât pantofii, așa că ia în calcul acest aspect.

Teniși cu rochie de mireasă?

Dacă și tu îți dorești să fii o mireasă care iese din tipare, atunci e cazul să îți cumperi o pereche de teniși pe care să o porți în ziua cea mare. Neapărat aceștia trebuie să fie albi, pentru un plus de eleganță.

Pe lângă faptul că vei arăta foarte bine, te vei și simți foarte bine. Vei putea să te distrezi așa cum trebuie și nu va trebui să îți faci probleme pentru că te vor durea picioarele.