Urmează să te căsătorești anul acesta ți nu te poți decide ce rochie de mireasă să îți cumperi? Atunci acest articol este pentru tine. Iată care sunt cele mai noi tendințe de rochii de mireasă!

Tendințe de rochii de mireasă în 2024

Nunta este un eveniment foarte important pentru tinerii care își unesc destinele, astfel că totul trebuie să fie perfect în ziua marelui eveniment. Miresele sunt, de obicei, foarte stresate și vor să țină totul sub control. Un lucru care le cam dă bătăi de cap, multora dintre ele este alegerea rochiei perfecte de mireasă. Mai jos vă vom prezenta care sunt cele mai actuale tendințe în materie de rochii și ce variante aveți.

Înainte de a ține cont de trenduri, trebuie să vă gândiți că rochia potrivită este cea în care vă simțiți de-a dreptul specială, chiar dacă nu se încadrează în tiparele actuale. În anul 2024 vor fi la modă rochiile tip prințesă, pline de sclipici, cu pietre sau perle aplicate. Scopul este să strălucești cât mai mult în ziua nunții.

nunta, rochie de mireasa, tendinte
Tendințe actuale pentru rochii de mireasă                                                                 Sursă: fotografie generată de DALL-E

La polul opus stau rochiile minimaliste, cu un croi curat care să evidențieze siluetele. Acestea vor fi și ele la mare căutare în rândul mireselor.

Alte rochii care sunt în top anul acesta sunt rochiile cu mâneci și broderie 3D. Ele se potrivesc perfect unei mirese care își dorește o nuntă romantică și, în același timp, lejeră.

Rochiile tip sirenă nu vor dispărea nici ele din peisaj. Acestea se potrivesc nunților mai moderne. Același lucru este valabil și pentru rochiile cu trenă.

Ca și culoare, rochiile de mireasă de culoarea untului sau șampanie vor fi la mare căutare în anul 2024.

Cu cât timp înainte se cumpără rochia de mireasă?

Ca totul să decurgă perfect, cel mai bine ar fi să începi să îți cauți rochia de mireasă cu aproximativ 8-12 luni înainte de evenimentul tău. Dacă alegi să o faci pe comandă, o poți faci cu 6 luni înainte de nuntă.

Proba finala a rochiei se va face cu 1-2 luni înainte de eveniment și se vor face ultimele retușuri, în caz că silueta voastră se mai modifică. Un aspect foarte important atunci când faceți ultima probă pentru rochie este să vă prezentați și cu pantofii pe care îi veți purta în ziua cea mare pentru ca rochia să fie tăiată la lungimea perfectă.