Prețurile au crescut destul de mult în ultima perioadă, mai ales cele la alimente. Chiar și așa, încă există anumite lucruri pe care le poți găsi la prețuri destul de rezonabile, însă trebuie să le cauți bine. Iată ce alimente poți cumpăra din supermarket cu doar 1 leu!

Ce alimente poți cumpăra din supermarket cu doar 1 leu

Cu siguranță nu te-ai gândit că ai putea să mai cumperi ceva cu 1 leu, având în vedere prețurile alimentelor din ultima perioadă. De dragul vremurilor în care cu 100 de lei plecai cu câteva sacoșe bune acasă, o tânără a făcut un experiment neașteptat. Aceasta a mers în mai multe supermarketuri pentru a descoperi ce produse poate cumpăra cu doar 1 leu. Ei bine, chiar a găsit câteva, scrie Fanatik.

Tânăra care a făcut experimentul a achiziționat pentru doar 0,99 lei o napolitană. Totodată, a costat-o 0,69 lei o eugenie, dar și 0,79 lei un iaurt. Tot cu un leu, ea și-a cumpărat și covrigei, iar același preț l-a avut și o sticlă de apă.

Cu un leu a mai fost achiziționat și un baton musli. De cealaltă parte, 0,75 de lei a costat-o pe tânără un croissant și alți 0,35 de lei o chiflă. În total, pentru toate produsele achiziționate, aceasta a plătit nu mai puțin de 7,35 lei.

alimente, supermarket, 1 leu
Supermarket Sursă: fotografie generată de DALL-E

Pe lângă aceste produse, prețuri destul de bune mai sunt și la legume. Cu doar 1 leu ai putea să cumperi o ceapă și un morcov, care sunt esențiale în tocănițe sau în ciorbe.

Aceasta a reușit să plece acasă cu o pungă destul de generoasă și cu produse care i-ar ajunge pentru o zi întreagă, asta dacă nu mănâncă prea mult. Produsele respective nu au fost puse la vedere, astfel că a trebuit să le caute ceva prin magazine. În ultima perioadă, produsele scumpe sunt cele care sunt scoase la înaintare, tocmai ca oamenii să le cumpere. Prin experimentul ei, tânăra a redat speranțe multor persoane care trec printr-o situație financiară nu tocmai bună și i-a ajutat să învețe să se descurce cu puținul pe care îl au.