Ai auzit până acum povestea lui Lamine Yamal? Acesta are doar 17 ani și este vedeta Barcelonei la fotbal. De altfel este a devenit și cel mai tânăr marcator din istoria EURO. Pentru a ajunge la această performanță onorabilă, puștiul a fost nevoit să facă anumite sacrificii de-a lungul timpului.

De când a apărut pasiunea lui Lamine Yamal pentru fotbal?

Lamine Yamal Nasraoui Ebana s-a născut la 13 iulie 2007, în orașul Mataró din Catalonia, părinții săi fiind Mounir Nasraoui și mama, Sheila Ebana. De la o vârstă fragedă, el a fost atras de acest sport, care astăzi îl poartă pe cele mai înalte culmi.

„Întotdeauna am jucat pentru Spania, de la sub 15 ani. „Am fost întotdeauna clar, vreau să joc pentru Spania”, a spus la un moment dat Lamine Yamal, conform The Sun.

Familia sa nu s-a descurcat deloc ușor, fiind foarte modești. La început mama fotbalistului era chelneriță, iar tatăl său zugrav. Poate că pasiunea aceasta a venit de la Mounir, care în trecut a jucat și el fotbal, mai scrie sursa citată mai sus. Chiar dacă ei s-au despărțit în anul 2010, au continuat să-l susțină pe Lamine, indiferent de situație.

Imagine cu Lamine Yamal. „Sursă: Instagram”

„Începutul a două legende”, a fost mesajul postat de Mounir Nasraoui pe Instagram, alături de o fotografie a fiului său alături de Messi.

Palmaresul său este unul de admirat, jucând de 51 de ori pentru echipa catalană, relatează Eurosport.

Urmează ca sâmbătă Barcelona să o înfrunte pe Valencia, de la ora 22:30, ora României.

Coșmarul prin care trece acum tânărul

Recent, tatăl fotbalistului spaniol a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost înjunghiat într-o luptă într-o parcare din Spania, informează msn.com. Totul ar fi avut loc, în urma unei altercații verbale cu mai mulți indivizi. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani își plimba câinele în momentul în care a fost stropit cu apă de la balcon, relatează Mundo Deportivo. Starea lui este una gravă, după cum scrie presa internațională.

Deja 3 suspecți au fost arestați pentru tentativă de omor.