Dacă ajungi în Kefalonia, Grecia trebuie neapărat să mergi măcar pe unul dintre aceste trasee! Priveliștile de care vei aparte te vor face să te simți în al 9-lea cer. Foarte mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în acest paradis, deci cu siguranță aceste sfaturi vor fi de mare ajutor pentru toți doritorii.

Unde poți să ai parte de peisaje de vis în Kefalonia?

Kefalonia poate fi de departe o destinație foarte accesibilă pentru familiile cu copiii, mai ales că oferă experiențe de neuitat. Ei bine unul dintre cele mai inedite trasee este cel de la Sami la Asos. Puteți face o oprire în goldurile Karavomilos si Agia Effimia, dar și pe plaja Agia Paraskevi.

”Este o plajă unde poți rămâne toată ziua, pentru că găsești cu ușurință și zone cu soare, dar și zone mai umbroase (…) Plecând mai departe spre Agia Effimia, o să mai faceți cel puțin două opriri pentru a fotografia golfulețele de pe marginea drumului. Fotografiile voastre vor avea contraste superbe între pinii umbroși, stâncile albe și apa albastră. În planul îndepărtat veți admira insula Ithaca”, a explicat antreprenorul în turism, Răzvan Pascu, pe site-ul său oficial.

Imagine reprezentativă pentru un peisaj din Grecia. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Și plaja Myrtos o să vă surprindă, apa fiind de un turcoaz special. De altfel, ea este clasată printre cele mai bune plaje din lume, notează Travel.gr. Chiar dacă e micuț, orașul Assos este ideal pentru apusuri.

Cel de-al 2-lea traseu este Sami – Agia Kiriaki. Una dintre cele mai frumoase plaje la care trebuie să faceți o oprire este Fteri Beach. Aceasta a ocupat locul 7 în topul plajelor din întreaga lume, conform greekcitytimes.com. Nisipul alb și apa cristalină vă va duce direct cu gândul la o zonă exclusivistă, precum Maldive. Aici însă se poate ajunge doar cu barca.

Dacă sunteți aventurieri, puteți încerca totodată și drumul din Argostoli spre Sami. Cu siguranță veți face o mulțime de poze, deoarece zonele au foarte multe de oferit.