Iată câteva sfaturi pentru când vrei să-ți vinzi casa! Acest moment poate fi unul destul de dificil, deoarece nu știi de unde să începi. Poate că un agent imobiliar ar fi de mare folos în tot acest drum, mai ales dacă vă doriți să o dați cât mai repede cu putință.

Sfaturi pentru momentul când vrei să-ți vinzi casa

1.Primul și poate cel mai important pas este să găsiți un agent imobiliar bun, care să fie dornic să se implice în cerința pe care o aveți. El va trebui să ia pulsul zonei și să se intereseze de prețuri, în așa fel încât să puteți vinde locuința la un preț corect.

2.Investiți în reparații. Nici dumneavoastră nu v-ar plăcea să primiți o locuință cu urme de deteriorare vizibile, așadar câteva retușuri nu strică. Acestea vă vor oferi cel mai mare randament al investiției, notează bankrate.com.

3.Cereți un preț mai mare dacă locuința se află în centru, aproape de mijloacele de transport în comun, de spital, farmacii, magazine, școli sau grădinițe. În principal acestea sunt puncte foarte importante de bifat atunci când se caută o casă sau un apartament. Mai nou, mulți se interesează dacă cumva există și o sală de fitness în apropiere.

4.Chemați un specialist să facă niște fotografii profesionale, deoarece mulți cumpărători sunt atenți la aceste detalii, scrie sursa citată mai sus.

Imagine reprezentativă pentru o casă pusă la vânzare. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

5.Documentația este și ea foarte importantă. În cazul în care ați găsit cumpărătorul, asigurați-vă că aveți totul pus la punct.

6.Bonuri sau ale acte doveditoare legate de materialele de construcție folosite, sau mobilier, dacă este cazul. Mulți întreabă aceste aspecte, deoarece vor să se simtă în siguranță cu noua achiziție.

7.Faceți o curățenie generală, astfel încât totul să pară foarte bine pus la punct. Becurile pot face și ele diferența în fotografii, conform aarp.org.

8.Aruncați obiectele vechi și încercați să vopsiți pereții într-o culoare neutră.

9.Faceți îmbunătățiri și în curte, în așa fel încât să arate bine și ea.

10.Asigurați-vă că pe lângă casă totul e curat și că aveți coșuri de gunoi și de reciclare.