Tu unde ți-ai dori să petreci un weekend romantic cu persoana dragă? Nu e nevoie să pleci din țară, deoarece ai și aici o mulțime de opțiuni de cazare. Așadar, într-un weekend vă puteți surprinde partenerul/partenera cu câteva zile de relaxare într-o zonă superbă.

Idei pentru weekend romantic. Tu ce ai alege?

1. Sovata este una dintre opțiuni. Aici te poți caza la Hotel Crystal, care are deja un pachet numit ”Luna de miere”. Așadar, veți avea parte de decoruri romantice, dar și de alte surprize. Veți avea parte de o cină pe balcon, de momente de relaxare la spa, dar și de masaj de cuplu, potrivit razvanpascu.ro. Dacă vă place să vă plimbați în natură, puteți merge până la Lacul Ursu, la salina Praid, Lacul Aluniș sau Lacul Șerpilor.

Pe lângă facilitățile menționate mai puteți alege să mergeți la electroterapie, magnetoterapie, împachetări cu parafină, saune, piscine cu apă sărată, sau la fitness.

2. Brașov. Aici există un hotel de tip boutique, numit Mikaela, care oferă un decor romantic pentru cupluri. Cada direct în cameră, lumina obscură, petalele de trandafir și oglinzile sunt doar câteva dintre elementele unui weekend perfect.

Și în acest oraș aveți o mulțime de activități de făcut împreună, dar și de vizitat. Le Petit Chalet este o altă opțiune de cazare, fiind o vilă retrasă, cu un decor minunat.

3. Cetatea de Bală, județul Alba. Cu siguranță va fi inedit să locuiți într-un castel vechi. Aici veți fi tratați regește, deci nu o să vă pară rău deloc de această experiență.

4. Porumbacu de Sus, județul Sibiu. Un loc romantic unde vă puteți caza este Porumbacu Treehouse, care este o căsuță în copac în mijlocul pustietății. Aceasta are forma literei A și arată chiar ca acele case din filme. Mulți aleg să vină aici iarna, deoarece este loc perfect pentru momentul în care ninge. Și toamna peisajul este unul extrem de frumos.

Imagine reprezentativă pentru o căsuță în copac. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

5.Amfiteatrul Transilvania. Peisajul de aici este unul spectaculos! Veți fi în inima muntelui, într-un cadru perfect. De aici puteți merge în tot felul de drumeții.