Tu știi cum arată de fapt ”buncărul miliardarilor”? Indian Creek are doar 89 de locuitori și este unul dintre cele mai sigur și mai bogate locuri din lume. Peisajul de aici îți taie răsuflarea.

Curiozități despre ”buncărul miliardarilor”

Această insulă are 1,2 kilometri pătraţi și este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bogate, private şi sigure comunităţi din Miami Beach şi din lume, conform Business Insider. Sistemul său de radare a fost construit de o firmă israeliană și poate detecta orice se află la o jumătate de milă de țărm. Desigur, acesta a costat extrem de mult. Polițiștii patrulează și ei 24 din 24 pentru a se asigura că totul este în ordine și nimeni nu e pus în pericol.

„Nivelul ridicat de intimitate şi securitate este cea mai mare prioritate a noastră faţă de rezidenţii din Indian Creek şi este menţinut prin propriile noastre forţe private de poliţie, precum şi propria noastră patrulă marină înarmată care păzeşte apele ce înconjoară insula”, a scris pe site-ul său Michael Light, fondatorul Miami Luxury Homes şi director de vânzări de lux la Douglas Elliman.

Aici există un teren de golf uriaș, care se întinde pe aproximativ 80% din teritoriu. Unul dintre magnații care stau aici este Jeff Bezos, care a cheltuit 90 de milioane de dolari pentru a-și cumpăra o a 3-a proprietate pe această insulă din sudul Floridei, notează Robb Report.

Imagine reprezentativă pentru Indian Creek. „Sursă: Captură ecran Youtube”

Conacul luxos dispune de o piscină, un doc pentru bărci pe Golful Biscayne și 10 000 de metri pătrați de spațiu de locuit. Alte personalități care mai locuiesc în Indian Creek sunt Tom Brady, Norman Braman, Carl Icahn, Jared Kushner și Ivanka Trump și investitorul Carl Icahn. Mai mult, Ivanka Trump și Jared Kushner au plătit 32 de milioane de dolari pentru un teren aici, relatează The Palm Beach Post. Chiar și modelul Adriana Lima a stat aici, însă și-a vândut terenul pentru 40 milioane de dolari.