Tu cât de repede reușești să rezolvi acest test de inteligență? Va trebui să deslușești o situație, pe baza imaginii. Nu e deloc complicat, însă trebuie să-ți pui mintea la contribuție și poate chiar să te transpui tui în joc, poate a-l rezolva. Ce zici, ești pregătit să începem?

Test de inteligență. Ești curios să afli cum arată?

Întâi de toate trebuie să ai niște abilități foarte bine dezvoltate, în așa fel încât să găsești extrem de repede soluțiile. Unora le ia mai puțin, în timp alții au nevoie de un timp mai îndelungat pentru a se prinde de logica jocului respectiv. Dacă nu-ți place să-l faci singur, poți să-i provoci și pe prieteni, sau pe câțiva membrii din familie. Vedeți care e mai inteligent.

Imagine reprezentativă pentru un test de inteligență. „Sursă: Captură ecran YouTube- SeekEarn”

Va trebui să ghicești care persoană va fi cea mai în siguranță. Precis, în fotografie sunt 4 persoane, fiecare fiind pusă în pericol. Persoana 1 este pe punctul de a traversa strada, o mașină fiind foarte aproape de ea. Cea de-a 2-a persoană se află sub un copac, o creangă fiind pe punctul de a se desprinde. Persoana 3 merge pe drum și s-ar putea să calce o greblă, iar ce-a de-a 4-a este pe punctul de a călca pe un capac de canalizare instabil.

Mult succes!

Start joc!

Rezolvare test. Cât de greu ți s-a părut?

Cea mai sigură persoană din această imagine este de fapt bărbatul din mașină, și nu cei care sunt pe jos, pe stradă. Dar dacă e să luăm în considerare cele 4 persoane, cea mai sigură este numărul 1.

Mai încearcă și alte teste distractive!