Demonstrează ce persoană inteligentă ești prin rezolvarea acestui test de iluzie optică. Doar geniile îl pot rezolva, deoarece ei au capacitatea necesară de a scana imaginea, de a fi atenți la detalii și de a găsi soluții într-un timp cât mai scurt cu putință. Desigur, aceste aptitudini pot fi dezvoltate în timp, odată cu exersarea.

Astfel de jocuri sunt excelente, deci ar fi ideal atunci când ai timp liber să încerci să rezolvi teste IQ.

Test de iluzie optică. În cât timp îl poți rezolva?

În imaginea de mai jos este prezentată o scenă dintr-o bibliotecă. Mai mulți copii stau la mese și citesc, în timp ce alții vorbesc și caută cărți printre rafturi. În fotografie însă mai este ascuns și un clopoțel, pe care va trebui să-l găsești tu. Poate fi destul de dificil de identificat, mai ales că sunt foarte multe detalii care vă pot distrage atenția.

Așadar, mai întâi de toate ar trebui să găsiți o logică și să vă uitați atent în fiecare colțișor, deoarece obiectul poate fi oriunde. Ai la dispoziție și un timp de 13 secunde, potrivit Jagran Josh. Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test de iluzie optică. „Sursă: Jagran Josh”

Start joc! Fii încrezător în tine și vei reuși!

Rezolvare test de inteligență. Mai încearcă și altele

Felicitări dacă ai descoperit clopotul! Acesta se afla în partea din stânga a imaginii, în spatele unui copil care se află la masă și citește.

Mai exersează-ți abilitățile și cu alte teste de acest tip, singur, sau împreună cu cei dragi.