Rezolvă acest test de iluzie optică și vezi cât de bine te descurci! Sunt puțini cei care se încumetă, mai ales că trebuie să fii relaxat, și să găsești o logică în spate. Astfel de jocuri sunt extrem de bune, mai ales pentru copii, deoarece le dezvoltă gândirea rapid, dar învață și să nu se lase bătuți și să fie competitivi.

Test de iluzie optică. Ai mai rezolvat așa jocuri?

O regulă ar fi să nu te grăbești să dai un răspuns, și să te uiți foarte atent la fiecare obiect din imagine. Nu te enerva și concentrează-te suficient de bine, încât să găsești rezolvarea. Unora le sare în ochi obiectul, iar ei nu-și dau seama.

În imagine vei vedea o bucătărie cu mai multe lucruri în ea. Tu va trebui să găsești rujul ascuns. Ai și un timp la dispoziție, și anume doar 5 secunde, potrivit Jagran Josh. Dacă mai depășesc câteva secunde nu e nimic, măcar să găsești obiectul. Ești curios să vezi fotografia?

Mult succes!

Imagine reprezentativă pentru un test de iluzie optică. „Sursă: Jagran Josh”

Start joc!

Rezolvare test de inteligență

Felicitări dacă ai ajuns până aici și ai găsit rujul! El se află cumva în spatele cutiei de cereale, lângă castron. Poți să-l vezi în imagine de mai jos!

Imagine reprezentativă pentru un test de inteligență. „Sursă: Jagran Josh”

Mai încearcă și alte teste și vezi cum te descurci!