Artista în vârstă de 56 de ani, Celine Dion suferă de o boală îngrozitoare. Sindromul persoanei rigide este unul extrem de rar și complică foarte mult viața oricărui om. Zilele trecute, Celine Dion a vorbit pentru prima oară într-un interviu la televizor despre tot acest drum asiduu, care o împiedică de multe ori să și cânte.

Celine Dion suferă de o boală îngrozitoare. Cum se manifestă aceasta?

Există chiar și un documentar ” I Am: Celine Dion” despre experiența artistei, încă de când a primit acest diagnostic dur. Chiar marți, 25 iulie 2024 el a fost lansat. Acolo explică cum viața ei a luat o întorsătură cu totul și cu tot neașteptată din decembrie 2022

Cât despre boală, poate provoca spasme dureroase și dificultăți de mers. Specialiștii spun că aproximativ 1 sau 2 persoane la fiecare 1 milion sunt afectate de ea.  Așadar, Celine Dion nu are voie să facă efort, în așa fel încât să nu se declanșeze spasmele musculare și durerile cumplite. Mai mult, medicii vorbesc și despre vedere dublă și probleme de vorbire.

În acel documentar există chiar o scenă cu ea, în timp ce se chinuie să treacă peste asemenea clipe.

„De fiecare dată când se întâmplă așa ceva, te face să te simți atât de stânjenit. Deci, cum ar fi, nu știu cum să o exprim … cum ar fi să nu ai control asupra ta”, a povestit cântăreața potrivit NBC News.

Imagine reprezentativă pentru Celine Dion. „Sursă: Fotografie generată de AI”

Tot ea a spus că la un moment dat coastele ei au fost rupte din cauza spasmelor foarte puternice.

Unde a fost văzută artista?

În anul 2023, artista a fost nevoită să-și anuleze turneul din cauza faptului că se simțea extrem de rău. Totodată, pentru o vreme ea nu și-a mai făcut apariția la niciun fel de eveniment, ceea ce i-a îngrijorat pe fani. Luna aceasta, ea le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea din toată această perioadă, spunând că filmul a fost de fapt o „scrisoare de dragoste” pentru fiecare dintre ei, notează CNN.

Pe 22 iunie, ea a participat la spectacolul violoncelistului croat de la Teatrul Encore din Wynn Las Vegas, împreună cu fiii ei Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, scrie People. Aceasta era zâmbitoare și afișa o atitudine pozitivă.

De-a lungul carierei sale, Celine Dion a obținut 2 premii Oscar, făcându-se remarcată prin melodiile sale de dragoste.