Atunci când ai poftă de ceva dulce și nu știi ce să pregătești cât mai rapid, prăjitura la cană este soluția perfectă. Ai nevoie de doar câteva ingrediente, iar în 2 minute vei avea un desert delicios. Iată tot ce ai nevoie și cum se prepară această prăjitură!

Prăjitură la cană

Rețeta de brownie la cană este virală pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok. O tânără internaută a dezvăluit cât de ușor se prepară acest desert care este gata în doar 2 minute. Nici ingredientele necesare nu sunt multe, astfel că nu este o prăjitură costisitoare. Tot ce ai nevoie sunt 3 linguri de făină, 2 linguri de zahăr, 2 linguri de ulei și 3 linguri de lapte.

„Brownie la microunde în doar 2 minute! Nu trebuie să mai aștepți o oră până e gata. Pentru acest dulce ai nevoie în total de doar 3 minute și îl poți mânca. Hai să-ți arăt cât de ușor se face! 

Iei o cană care se poate băga la microunde și pui pe rând: 3 linguri de făină, 2 linguri de zahăr, opțional, îl poți omite, două linguri de cacao și un vârf de linguriță de praf de copt. Amesteci bine ingredientele uscate, după care vii cu cele umede: 2 linguri de ulei și 3 linguri de lapte. 

Amesteci totul bine, bagi cana la microunde 2 minute, după care poți lăsa puțin brownie-ul la răcit. 

Este foarte ușor de făcut, este foarte bun și îl poți face în fel și chip: cu ciocolată, fără ciocolată, cu zahăr, fără zahăr, poți să-i pui deasupra ce topping vrei, este super pufos și se face super rapid. Poftă bună!” – explică în videoclip Iulia Lupu, internauta care a devenit virală în urma rețetei sale de brownie făcută în cuptorul cu microunde.

prajitura, cana, brownie
Brownie la cană Sursă: fotografie generată de DALL-E

Foarte multe persoane au fost extrem de încântate de această rețetă, așa că imediat s-au pus să o pregătească. Videoclipul tinerei a stârnit un val de reacții. Foarte mulți internauți i-au mulțumit pentru că i-a salvat în zilele în care nu aveam chef sau timp să pregătească ceva dulce.