Oferte revelion 2025. Dacă și tu te-ai gândit să îți petreci noaptea dintre ani departe de România, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos, am selectat pentru tine mai multe oferte pe care agențiile de turism le-au pregătit pentru anul acesta. Fie că îți dorești un loc liniștit sau un loc ceva mai exotic, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Oferte revelion 2025

  1. Revelion Istanbul 2025, de la 275 de euro

Cea mai ieftină ofertă era de 275 de euro pentru Istanbul, cu autocarul, cu plecare pe 19 decembrie. Pachetul include patru nopți de cazare și ocazia de a petrece noaptea dintre ani în unul dintre cele mai mari orașe de lumii. Cazarea va include mic dejun, la hotel 3 stele superior.

Vor fi tururi pietonale ghidate, croazieră pe Marea Marmara și vizite la moschei, iar grupul va beneficia și de un însoțitor român din partea agenției.

  1. Revelion Grecia 2025 – 285 de euro în Paralia Katerini

Oferta este de 285 de euro, tot cu autocarul, plecarea din 29 decembrie. Pachetul include patru nopți de cazare, în Paralia Katerini, la un hotel de 3 stele, conform informațiilor din anunțul celor de la agenție.

  1. Revelion 2025 în Croația – circuit de 335 de euro care include și Bosnia

Dacă vreți un revelion în decorurile în care a fost filmat serialul Game of Thrones, în Dubrovnik,  găsiți un pachet care include Bosnia și Croația. Turul de 7 zile începe pe 28 decembrie, iar noaptea de revelion îi va prinde pe turiști în Dubrovnik, la un hotel de 3 stele.

Agenda de activități este foarte lungă, iar prețurile încep de la 315 euro de persoană.

revelion, oferte, vacanta
Revelion Sursă: fotografie generată de DALL-E
  1. Revelion 2025 în Albania – circuit de la 339 de euro

Tot cu autocarul, dar de această dată către Albania, într-un circuit de șapte zile cu șase cazări. Traseul este unul lung și se trece inclusiv și Grecia, trecând prin 14 orașe din Bulgaria, Grecia și Albania. Pachetul costă 339 de euro de persoană și are o agendă plină de activități. Noaptea de revelion va fi petrecută în Vlora, la hotel de 4 stele, la malul Mării Adriatice.

  1. Revelion 2025 Antalya, de la 410 euro de persoană

Pentru cei care vor să petreacă Revelionul în Turcia, există ofertă pentru 6 nopți de cazare în Antalya, mai exact la un hotel de 2 stele.

Prețurile încep de la 409 euro de persoană, iar plecarea are loc din București, cu avionul direct către Antalya pe 28 decembrie.

  1. Revelion Egipt 2025 – Hurgada all inclusive de la 672 de euro

Prețul pachetului de 627 de euro de persoană, pentru șapte nopți de cazare, All-Inclusive, transport cu avionul și transfer de la aeroport la hotel și înapoi. Plecarea va avea loc în 28 decembrie, iar în Hurgada vor fi cazați la un hotel de patru stele.

  1. Zanzibar, de la 1.560 de euro de persoană

Una dintre cele mai interesante oferte pentru Zanzibar, una dintre cele mai populare destinații exotice pentru românii în ultimii ani. De la 1.567 euro de persoană, pentru 7 nopți, cu plecare din București în data de 26 decembrie.

Pachetul include transportul cu avionul, zborul fiind direct, cazare cu mic dejun inclus.