Nostalgia Litoral 2024 este de departe cel mai așteptat festival din această vară, dar și ultimul. Marele eveniment va marca sfârșitul unei veri frumoase și va celebra distracția pentru toate generațiile. Iată când va avea loc și unde se va desfășura!

Nostalgia Litoral 2024

Mai sunt doar câteva zile din vara acestui an, iar finalul urmează să fie unul spectaculos. Pentru cei care se vor afla pe plaja La Nueva Cucaracha din stațiunea Mamaia, Constanța pe 30 și 31 august, vara se va încheia cu un festival mult așteptat. Nostalgia Litoral vine cu multe noi surprize anul acesta. Printre ele se numără scena „Cartierul Șucar”. Acolo, participanții vor putea dansa pe muzică veche de petrece, populară și chiar lăutărească.

Nostalgia este un festival care îmbină experiențe variate pentru toate vârstele. Toți cei care participă vor avea parte de experiențe senzoriale, vizuale, de muzică, decoruri disco, retro sau future, dar cornere instagramabile. Indiferent de vârsta pe care o are cineva, cu siguranță își va găsi locul la acest festival. Organizatorii sunt extrem de încântați de ediția de anul acesta și promit să fie una memorabilă.

festival, nostalgia, vara 2024
Nostalgia 2024 Sursă: fotografie generată de DALL-E

„Lucrăm la bucuria voastră și suntem foarte atenți la ceea ce ne spuneți că vă doriți. Upgradăm pentru voi experiența Nostalgia de pe litoral. Astfel, aducem și pe malul mării una dintre cele mai populare scene de distracție a festivalului mare – Cartierul Șucar. Și, deși Nostalgia nu este doar despre nume mari de artiști și line-up-uri puternice, am pregătit câte patru mini-live acts la fiecare dintre cele două scene pe parcursul evenimentului. Vă așteptăm să petrecem ultimele zile de vară pe plajă, până în zori!”, a declarat Silviu Lăcătuș, conform click.ro.

Pentru ca toate detaliile despre eveniment, cum ar fi harta și line-up-ul să fie mai accesibile pentru toată lumea, organizatorii au lansat aplicația NOSTALGIA. Aceasta poate fi descărcată de pe orice mobil și utilizată de toți participanții la festival.