Am pregătit o listă cu second hand-uri de prin țară, unde puteți găsi tot felul de haine vintage, și nu numai. Tot mai mulți români apelează la astfel de magazine din mai multe motive. Unii vor să economisească, în timp ce alții caută lucruri veritabile, la prețuri accesibile. Cu puțină răbdare și noroc vei găsi o mulțime de haine și accesorii deosebite.

Listă cu second hand-uri interesante din țară. Tu unde ai fost?

1. Quatro Torriani Vintage, București. Aici se găsesc în principal articole sport. Magazinul se află aproape de Gara de Nord pe strada Gheorghe Duca nr. 4.

2. Magazin de Haine Second Hand. Pe acesta îl găsiți tot în Capitală, pe stradaTheodor Pallady nr. 2. Aici puteți veni în general pentru încălțăminte, potrivit b365.

Imagine reprezentativă pentru un second hand. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. Opshop Vintage Second Hand. Se găsește în București, pe Silfidelor nr. 3, de lângă Parcul Cișmigiu. Aici există o grămadă de brand-uri de unde poți alege. Te poți interesa când se primește marfă, deoarece atunci ai cele mai mari șanse să găsești ceva interesant.

4. Anda Second Hand. El se află pe strada Nițu Vasile nr. 73. din București. Mai mereu sunt clienți aici, deci ai putea să-ți încerci și tu norocul.

5. Humana Second Hand. Acest magazine se poate găsi în mai multe locații din țară, precum București, Câmpina, Brașov și Ploiești. Au de la haine pentru adulții, copii, la jucării, încălțăminte și accesorii.

6. La Garderoba SH Brașov. Se află pe Calea București 102, Brașov, iar mulți se declară încântați de ceea ce au găsit acolo. Unii chiar au găsit și lucruri noi cu etichetă.

7. J’adore – Outlet & Second Hand Iași. Aflat pe Strada Sfântul Lazăr 3, Iași, este unul dintre cele mai mari din oraș, hainele fiind foarte calitative. Au foarte multe rochii, cât și articole sportive. Bărbații îl adoră, deoarece găsesc multe tricouri de haine, conform hainesecond.ro.