Grecia este una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță, iar tot mai mulți turiști o vizitează an de an. În afară de insulele cunoscute de aproape toată lumea, această țară mai are și câteva locuri „ascunse” pe care puțini le știu. Iată care este destinația spectaculoasă din Grecia care te va lăsa cu gura căscată. Este un adevărat colț de rai.

Destinația spectaculoasă din Grecia

Parga este un oraș din Grecia care a uimit pe oricine a avut ocazia să îl viziteze, la un moment dat. Acesta este așezat  într-un golf pitoresc, cu clădiri colorate care urcă pe colinele abrupte și străduțe înguste care trec printre casele tradiționale. Deasupra orașului încă există ruinele unui castel venețian. Parga impresionează prin peisajele sale de-a dreptul spectaculoase și combinația dintre mare și munte.

Plajele din Parga sunt renumite pentru nisipul fin și apa limpede și cristalină. Acestea sunt o alegere perfectă pentru cei care vor să se relaxeze și să se bucure de mare. Printre cele mai populare plaje se numără Valtos, Lichnos și Sarakiniko.

parga, grecia, oras
Parga                                                                                                                                   Sursă: fotografie generată de DALL-E

Orașul oferă și o serie de activități pe care turiștii le pot face. Este un oraș plin de istorie, istorie  care poate fi descoperită la Muzeul Etnografic sau la castelul venețian. Parga oferă și numeroase drumeții prin pădurile de măslini, oferind oportunități excelente pentru a descoperi flora și fauna locală.

Parga este o destinație accesibilă

Parga este o destinație pentru toate buzunarele. În acest oraș puteți găsi atât cazări la un preț mai ridicat la hoteluri de lux, cât și cazări mai accesibile. Orașul pune la dispoziție și o serie de apartamente în regim hotelier la prețuri mai mici.

Trebuie să știi că indiferent unde te vei caza vei fi aproape de plajă și de mare, așa că nu îți face probleme în această privință. Dacă nu te-ai hotărât, încă, unde să mergi vara aceasta, Parga poate fi destinația ideală pentru tine și prietenii tăi.