De-a lungul timpului au existat mai multe speculații cu privire la unul dintre cei mai puternici oameni de pe Planetă. Așadar, Vladimir Putin ar suferi de mai multe boli, precum Parkinson, și diferite forme de cancer, notează Independent.

De asemenea, au existat zvonuri și în legătură cu o sosie a președintelui Rusiei, lucru care a fost și el dezmințit de Kremlin.

Ce spun experții despre unul dintre cei mai puternici oameni de pe Planetă?

Sir Richard Dearlove, fostul șef al M16 a explicat că el consideră că este ceva în neregulă cu Putin, care acum are vârsta de 71 de ani. Și nu este singurul care crede asta.

„Probabil Parkinson care, desigur, are diferite reprezentări, diferite variații, diferite gravități. Dar dacă omul este paranoic, și cred că uciderea lui Navalny ar putea sugera o anumită paranoia, acesta este unul dintre simptome”, a spus el, conform sursei citate mai sus.

Desigur, la toate aceste speculații a răspuns și Putin, adesea întrebat despre secretul longevității.  Mai mult, un doctor rus a specificat că starea lui e excelentă.

Trebuie să iubești munca pe care o faci. Asta este ceea ce îmi place mie”, a spus liderul, conform Newsweek.

Imagine reprezentativă pentru steagul Franței. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Mulți au spus și că președintele a suferit un atac de cord, însă cel mai des au fost publicate știri în care se spune despre pierderile de memorie. Chiar și profesorul de studii ruse de la Universitatea din Manchester a văzut un asemenea moment.

„Uneori se poticnește în cuvinte mai mult decât înainte. Au existat câteva momente în care a făcut o pauză atât de lungă”, a explicat profesorul Hutchings, pentru Metro. Recent, Moscova a acuzat Statele Unite că finanțează atentatele ucrainene la viața președintelui rus.

Acest lucru vine în contextul în care Donald Trump a fost împușcat în ureche, în timpul unui miting, lucru care a îngrijorat întreaga lume. Securitatea a fost întărită în jurul lui Putin pentru a fi evitate astfel de incidente grave, după cum a menționat Kremlinul.