Nunta este un eveniment extrem de important în viața fiecărui om. În ultimii ani, prețurile pentru serviciile de la evenimente au crescut destul de mult, astfel că tot mai multe persoane caută să îți facă singure cât mai multe lucruri ce țin de acest domeniu. Iată cum să-ți faci singură mărturiile la nuntă!

Cum să-ți faci singură mărturiile de nuntă?

Mărturiile sunt un aspect destul de discutat în ultimul timp. Tot mai multe persoane aleg să renunțe la acestea, mai ales de când au apărut cabinele foto. Fiecare invitat care își face poze la cabina foto pleacă acasă cu o amintire de la nuntă și aceasta este considerată un fel de mărturie.

Ei bine, există anumite zone ale țării unde mărturiile sunt esențiale la un eveniment. Spre exemplu, în zona Moldovei, fiecare invitat pleacă acasă cu o sticluță de țuică și ceva dulce. Dacă și tu îți dorești, totuși, să păstrezi acest lucru la nunta ta, atunci ai ajuns unde trebuie. Mai jos îți vom explica tot ce trebuie să știi pentru a-ți face singură mărturiile. Vei economisi foarte mulți bani și te vei implica foarte mult în acest proces relaxant.

marturii, nunta, eveniment
Mărturii Sursă: fotografie generată de DALL-E

În primă fază, trebuie să decizi ce mărturii îți dorești. Fie că este vorba de sticluțe de țuică, de borcănele cu miere sau de cutiuțe cu bomboane, prima dată trebuie să îți achiziționezi ambalajul. Vei găsi pe foarte multe site-uri borcănele sau sticluțe la prețuri accesibile.

Apoi, ai nevoie de materia propriu-zisă, mai exact miere, țuică, bomboane sau altceva. Tot ce mai rămâne de făcut apoi este decorul. Aici, cel mai bine ar fi să apelezi la cineva specializat care să îți realizeze niște etichete personalizate. Acestea le vei lipi sau le vei atașa de mărturie. Pentru un plus de frumusețe, la decor poți adăuga și flori uscate sau o fundă specială, însă asta ține doar de tine. Vei vedea că întregul proces te va încânta destul de tare și vei fi foarte mândră când vei vedea ce ai realizat. Pe lângă asta, cum am menționat și anterior, vei economisi și destui bani.