Vezi și tu cum îți poți pregăti casa de Halloween 2024! Fie că dai o petrecere tematică, fie că vrei să te bucuri cât mai mult de un astfel de decor, va arată minunat. Iată cele mai bune idei!

Trebuie să fii gata cu totul până pe 31 octombrie.

Ce poți face pentru Halloween 2024?

Un schelet cu leduri cu siguranță ar face ca totul să devină mai sinistru. S-ar putea să-l găsiți în mai multe magazine, mai ales în luna octombrie. Un alt element ar fi un vârcolac care aruncă apă din gură, însă acesta are un preț pe măsură, potrivit cnet.com.

Imagine reprezentativă pentru un decor de Halloween. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

În cazul în care vă veți rezuma doar la grădină puteți folosi tot felul de dovleci sculptați, sau chiar vaze de flori în formă de dovleci. O altă idee ar fi să băgați un schelet în pământ, ca și cum el s-ar pregăti să iasă de acolo. Le va da cu siguranță fiori reci tuturor celor care vor trece pe lângă el. Pânzele de păianjen nu trebuie să lipsească nici ele. Le puteți chiar confecționa din câteva bețe.

Chiar și ușa ar putea fi decorată cu câteva drapaje, păienjeni și capete de mort. Dacă îți mai pun și o sonerie ca în filme, îi vei da gata pe invitați. Dacă ai animale de companie nu uita de ele, și încearcă să le costumezi, deoarece vor face o seară amuzantă, notează House Beautiful.

Câteva elemente luminoase vor face ca totul să prindă viață în grădina ta, deci nu uita de câteva luminițe în formă de lumânări sau dovleci. Scheteleții, mâinile care ies din pământ, vrăjitoarele și fantomele nu vor fi niciodată demodate, deci folosește totul cu încredere. Unii merg atât de departe încât de folosesc de sicrie și crează oameni ciudați, zombie și extratereștrii de parcă ar fi reali. Așadar, lasă-ți liberă imaginația și încearcă tot ce-ți trece prin cap.