Vezi ce destinație de vacanță ți se potrivește în funcție de zodie! Acestea au fost foarte bine alese în funcție de personalitatea fiecărui nativ în parte.

Ești curios să vezi unde ar trebui să mergi să te relaxezi?

Iată în ce destinație de vacanță trebuie să ajungi

1. Berbec – Astrologii le recomandă acestora să meargă în Noua Zeelandă, deoarece sunt niște firi în căutare de aventură, potrivit Viravira. S-ar putea ca această aventură să le crească apetitul pentru călătorit, deoarece activitățile din această țară sunt de neratat. De exemplu, puteți alege să faceți bungee jumping sau să înotați cu delfinii.

2. Taurilor le place confortul și mâncarea mai sofisticată. Așadar, astrele le recomandă ca și destinație de vacanță Bali. Această insulă exclusivistă este pe placul multora, datorită diversității. De exemplu puteți merge să vă relaxați cu un masaj balinez, să mergeți în tot felul de excursii uimitoare, cu alte cuvinte plictiseala nu își are locul aici.

Imagine reprezentativă pentru o destinație de vacanță. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

3. Gemenii sunt curioși și abia așteaptă să descopere totul despre locul în care ajung. Lor s-ar putea să le fie pe plac Tokyo, deoarece oferă puțin din toate. Pe lângă obiectivele turistice interesante, gemenii pot învăța lucruri despre tehnologie, mai ales dacă sunt pasionați de asta.

4. Racii își doresc să meargă într-o vacanță unde să se poată simți ca acasă. De aceea, lor li s-ar potrivi cel mai bine Grecia. Aici puteți vizita mai multe insule și vă puteți delecta cu mâncarea delicioasă. Localnicii sunt foarte primitori și vă vor face șederea minunată, notează lonelyplanet.com.

5. Leii iubesc destinațiile însorite, care să le inspire libertate și opulență. Dubaiul este ideal pentru ei. Clădirile înalte, piscinele faimoase și deșertul îi va face pe nativi să se simtă în al 9-lea cer.

6. Fecioarele sunt pretențioase când vine vorba de vacanțe. Ele vor puțin din toate, motiv pentru care li s-ar potrivi o țară precum Elveția. Ele adoră drumețiile pe munte, dar și aerul curat.

7. Balanțele sunt cunoscute ca fiind împătimite ale artei. Așadar, ce poate fi mai ideal pentru ele decât o vacanță în Paris sau chiar la Roma.

8. Scorpionii sunt firi curioase care sunt mereu într-o continuă dezvoltare. Egiptul este ideal, fiind renumit pentru studiile asupra piramidelor și tunelurilor secrete.

Unde merg Peștii?

9. Săgetătorii sunt foarte curajoși, deci o experiență departe de casă nu îi sperie. Spre exemplu, Africa s-ar putea să le fie pe plac, deoarece nu oricine poate merge în safariuri sau pe alte trasee dificile.

10. Capricornii sunt conservatori și foarte echilibrați. Ei adoră plimbările lungi în care să fie atenți la toate detaliile din jur. S-ar putea ca o țară ca și China să le placă foarte mult.

11. Vărsătorii sunt firi agitate, dar în același timp curioase. Nu le place să stea prea mult într-un singur loc. O țară ca Berlinul ar putea să se muleze perfect cu personalitatea lor.

12. Peștii sunt romantici și adoră destinațiile cu plaje multe. Spania este un loc perfect pentru ei, deoarece pot zăbovi ore întregi la soare. Tot aici pot vizita fel și fel de muzee, castele și insule.