Iată mai multe variante pentru a petrece Crăciunul la munte în 2024! Fie că-ți dorești să ai parte de momente frumoase în familie, de tradiții, sau doar de relaxare, poți alege dintr-o multitudinea de cazări, desigur și în funcție de buget. Cu puțin noroc, s-ar putea ca și zăpada să facă o atmosferă plăcută.

Sunt mulți cei care își doresc o asemenea experiență, de aceea ar trebui să-și facă planuri din timp.

Oferte pentru a petrece Crăciunul la munte în 2024. Tu ce ai alege?

Spre exemplu, pensiunea Dracula, Transfăgărășan oferă cazare, restaurant, centru spa, piscină, jacuzzi, saună, salină, sală de fitness, dar și sală de jocuri.  Complexul are 3 clădiri, de exemplu, Vila Dracula 3 având 40 de camere duble, potrivit site-ului. Costurile ar fi de 1790 lei de persoană, pentru 3 nopți. Tariful include cina de bun venit în seara de 23 decembrie, tăiatul porcului în Ajunul Crăciunului, prânzul și cina festivă de pe data de 25 decembrie.

Imagine reprezentativă pentru Crăciun. „Sursă: Fotografie generată de DALL-E”

Dacă vă doriți să mergeți în Predeal, spre exemplu aici prețul pentru apartament standard este de 449 euro de persoană pe noapte la Eden. La Sinaia, un pachet de 3 nopți și 4 zile la Hotel Marea Neagră costă 2450 lei de persoană. În acest preț intră micul dejun, un spectacol de colinde, dar și cina festivă. Pentru Bran, prețurile pornesc de la 200 și ceva de lei pe noapte și pot urca în funcție de serviciile oferite. În Maramureș, tarifele pornesc de la 500 de lei pentru 3 nopți, în timp ce pentru Moeciu, trebuie să scoateți din buzunare aproximativ 1000 de lei pentru 2 persoane, 3 nopți.

Azuga, Poiana Brașov, Sibiu, Vatra Dornei, Păltiniș sunt alte locații unde poți căuta oferte.

Anul trecut, peste 300.000 de români au ales să achiziționeze pachete turistice de la agenții de turism, pentru Crăciun și Revelion 2023, în stațiunile din România. Cei mai mulți au ales județul Brașov, potrivit Gândul. Unii au ales de asemenea orașe unde au fost organizate târguri de Crăciun. Desigur, cereri au fost și pentru plecările în afara țării.